Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Koupil jsem si vintage hodinky a chci na nich vyměnit řemínek. Ale nemůžu se rozhodnout mezi ještěrkou, krokodýlem a teď se do výběru vložil ještě pan žralok... Poraďte! Pár item numbers na ebay: 370136981797 370142969038 150323049860 Řemínek musí být 17mm široký a neměl by stát víc jak 50dolarů. Jo a teletinu potištěnou jako krokodýla nechci, buť ať je to echt, nebo nic... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Já říkám žralok, nebo rejnok... potom jako další alternativu matnýho krokodýla nebo ještěrku. A jelikož ti to z eBay budu kupovat já, nemáš moc na výběr
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Myslim, ze shanet kvalitni remen z krokodyla do 50 USD je ztratou casu, zraloka si k tem hodinkam moc predstavit nedokazu (pouzdro vypada jako pozlacene), tam chytit barvu a vzor aby se to netlouklo a hodinky si zachovaly svuj decentni charakter bude tezky, takze z vyberu bych to videl asi na nejakou jesterku, pripadne pstrosa bez der, ale toho jsem na netu moc nevidal - neco takovyho: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Spiderer: To je co za kůže na těch fotkách? Upraveno 1. února 2009 uživatelem Tada
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Spiderer: To je co za kůže na těch fotkách? Jestli se nepletu tak je to pstrosi neco - bud noha nebo tele, to co nema ty tecky od chlupu, nevim proc si to porad pletu..
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Kup tady těch pět řemenů na Ebay, někdo se s tebou podělí. Já bych si jeden určitě vzal a 18mm tam bez problémů dostaneš. Upraveno 1. února 2009 uživatelem Kamil
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Nebo jeste neco takovyho jednodussiho by tam mohlo pasovat dobre + doplneni detailnejsich zaberu predchozich remenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Kamil: Ani jeden z nich se mi nelíbí... Jsou hnědé a mají moc hrubou texturu. Radši bych něco spíš černého, jak psal kibi - budou vypdat dramatičtěji a nějakou jemnou texturu, řemínek je přecejenom jen 17mm široký a hodinky jsou malé... Edit: Tenhle žralok nevypadá špatně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2009 uživatelem Tada
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Je libo ještěrku...můžu vám jich pár nachytat... Zelenou...hnědou...průhlednou...jakoukoliv Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlasta66 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 http://cgi.ebay.com/Hirsch-Reptile-17mm-Bl...1QQcmdZViewItem Co tahle ještěrka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 http://cgi.ebay.com/Hirsch-Reptile-17mm-Bl...1QQcmdZViewItem Co tahle ještěrka Jo, přesně na tuhle ještěrku jsem koukal, jen mi něksdo říkal, že ten velmi jemný vzorek by se spíš hodil k dámským hodinkám, tak zase váhám...
vlasta66 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Jo, přesně na tuhle ještěrku jsem koukal, jen mi něksdo říkal, že ten velmi jemný vzorek by se spíš hodil k dámským hodinkám, tak zase váhám... Já mám na svých CHRONOGRAPHE SUISSE řemínek Hirsch Reptile Royal a nevypadá to vůbec zle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Nevypadá to zle, takhle když to vidím v celku
spiderer Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Asi bych sel radsi do hnedyho.. kdyz uz by tam mel byt cernej remen, tak bych volil radsi matne provedeni, abych rekl pravdu, tak jesterka na Chrono Swiss se mi nelibi naprosto vubec.. ale kazdy to muze videt jinak a o tom to je
Návštěvník Tada Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Asi bych sel radsi do hnedyho.. kdyz uz by tam mel byt cernej remen, tak bych volil radsi matne provedeni, abych rekl pravdu, tak jesterka na Chrono Swiss se mi nelibi naprosto vubec.. ale kazdy to muze videt jinak a o tom to je A co tenhle krokodýl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SAS Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Dej na ně matnou černou kůži, krokodýl se k nim nehodí. Takhle vypadají můj chrono Saturne na černé kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 A co tenhle krokodýl? Byl bych opatrnej s vyberem lesklyho remenu, tohohle Hirsche, nebo neco velmi podobnyho, taky od Hirsche jsem na hodinkach videl a prislo mi to dostatecne hrozny EDIT: Mozna se pletu, ale ty tvoje chronografy mi alespon podle fotek prijdou ze pouzdro maji matny ?!? pokud ano, tak na lesklej remen zapomen rovnou, pokud ne, stejne na nej zapomen
Návštěvník Tada Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Byl bych opatrnej s vyberem lesklyho remenu, tohohle Hirsche, nebo neco velmi podobnyho, taky od Hirsche jsem na hodinkach videl a prislo mi to dostatecne hrozny EDIT: Mozna se pletu, ale ty tvoje chronografy mi alespon podle fotek prijdou ze pouzdro maji matny ?!? pokud ano, tak na lesklej remen zapomen rovnou, pokud ne, stejne na nej zapomen No to pouzdro by ve finále mělo být lesklé, ale zatím je matné
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Byl bych opatrnej s vyberem lesklyho remenu, tohohle Hirsche, nebo neco velmi podobnyho, taky od Hirsche jsem na hodinkach videl a prislo mi to dostatecne hrozny EDIT: Mozna se pletu, ale ty tvoje chronografy mi alespon podle fotek prijdou ze pouzdro maji matny ?!? pokud ano, tak na lesklej remen zapomen rovnou, pokud ne, stejne na nej zapomen Já mu říkal od začátku že lesklej řemen se nehodí!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se