totem Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Tak co kdy už tady hodíš fotky repasovaných???
Začátečníček Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Koupil jsem si vintage hodinky a chci na nich vyměnit řemínek. Ale nemůžu se rozhodnout mezi ještěrkou, krokodýlem a teď se do výběru vložil ještě pan žralok... Poraďte! Pár item numbers na ebay: 370136981797 370142969038 150323049860 Řemínek musí být 17mm široký a neměl by stát víc jak 50dolarů. Jo a teletinu potištěnou jako krokodýla nechci, buť ať je to echt, nebo nic... Rád bych toto téma oživil všetečným dotazem jak to dopadlo ?
Začátečníček Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Černý emu Díky. Předpokládám že po renovaci jsou už lesklé, takže emu taky ? Řemínek je se spodkem jako má např. SAS , nebo čistě 17mm pás ? UF, asi se špatně ptám - chlubící vlákno, nebo fotky po úpravách tu někde nejsou ?
Návštěvník Tada Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Díky. Předpokládám že po renovaci jsou už lesklé, takže emu taky ? Řemínek je se spodkem jako má např. SAS , nebo čistě 17mm pás ? UF, asi se špatně ptám - chlubící vlákno, nebo fotky po úpravách tu někde nejsou ? Ten emu je takový pololesklý. Chlubící vlákno nikde není, nemám foťák, takže jsem fotky po renovaci nedával...
Začátečníček Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Ten emu je takový pololesklý. Chlubící vlákno nikde není, nemám foťák, takže jsem fotky po renovaci nedával... Hergot čumim na Váš avatar a ta podobnost asi nebude čistě náhodná ..? Další fotku CHRONOGRAPHE SUISSE jsem nenašel, počkám tedy na foťák.
Návštěvník Tada Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Podobnost není čistě náhodná, je to detail minutové sčítače mých Chronographe Suisse
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se