Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, má někdo rouleaux strap? Přemýšlím o něm pro svoje Chronomat GMT. 

Zajímaly by mě zkušenosti, ideálně i foto na Chronomatech. 

dík!

Odesláno

Ja mam prave tyhle zelene a libi se mi na ne ta tmave zelena nejspis.

Na druhou stranu je mi skoro lito nenosit ten bullet tah 😄

Odesláno (upraveno)

V horúčavách je guma najlepšia, tiež mám rád kovový náramok ale zmena je dobrá aj nato, že hodinky dostanú iný look a keď ho neskôr späť nahodíš na hodinky, tak opäť robí radosť

Upraveno uživatelem lemon
Odesláno

Ten bullet je fakt extra prijemny i ted v horku. Kazdopadne ted jsem je poridil, tak to mozna chvili vydrzim. Zatim jsem ty moje zelene na tom zelenym nikde nezahlidl. 

Asi by tomu ale slusel 😎

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To mi chybi, no. Musel jsem jak zacaly vedra bezet do Dusaka na pridani extra dilku. 

Tohle me stve, ze si proste Seamastery, tyhle Breitliny apod. nezkratim sam, i kdyz naradi mam. Zlaty Tudory s tahem na sroubky. 

Odesláno

@Edokeke já si zkrátil normálně sám... Ta guma mě taky lákala. Zkusil jsem koupit úplně obyč na Ali (ale brutálně pohodlnou a měkkou) a zjistil jsem, že bych je na ní stejně nenosil... A ten origo tak je šílené pohodlný 

Odesláno

@Lukáš3 No, mne to slo rozdelat, ale uz ne dat zpet. Nemam kladivko teda, ale bal jsem se, ze ty stezejky zohybam jak u Seamasteru, tam jsem domrvil asi 3 😅

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...