Přejít na obsah

Výběr digi

blackwhit

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na eBay, u mého oblíbeného prodejce JagrFanNJ: http://cgi.ebay.com/Timex-Ironman-Shock-Wa...p3286.m20.l1116

takže s ním máš dobré zkušennosti? ty ceny mi tam příjdou přímo super... možná až podezřele...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konkrétně od JagrFanNJ jsem několikrát nakupoval pro sebe i své známé a vždy naprostá spokojenost.

a jak je to se zarukou? existuje alespon nejaka mezinarodni nebo pri tomto nakupu je zaruka nula??

Odkaz ke komentáři

a jak je to se zarukou? existuje alespon nejaka mezinarodni nebo pri tomto nakupu je zaruka nula??

Čoveče, přiznám se, že ani nevím. Nějakej lístek tam vevnitř je, nezkoumal jsem to. Můžeš se zkusit zeptat u firmy Titan (ta u nás Timex zastupuje - titan@titanltd.cz) jak to s uplatněním mezinárodní záruky je.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli to víš, ale ty Timex Trainery maj heart monitor v hrudním pásu. Abys pak nebyl případně překvapenej :)

Mno... to bych popravde receno trosku prekvapenej byl! :-)) dik...

Odkaz ke komentáři

Co vy na výběr?? Dost mě teda zarazilo, že na stránkách timexu byly komentáře od lidí ve smyslu často (zhruba po roce provozu) odcházející Indigo... :-(

Mam Timexy triathlon s Indiglem už od maturity (cca 13,5 roku) a furt svítí velmi dobře .

Odkaz ke komentáři

Dost mě teda zarazilo, že na stránkách timexu byly komentáře od lidí ve smyslu často (zhruba po roce provozu) odcházející Indigo... :-(

To je blbost.....možná pár kousků.....stát se to může,ale že by to bylo pravidlem,to rozhodně ne......

Odkaz ke komentáři

Indiglo - muzu potvrdit, pred 8 rokama koupeny timexy - ted je nekolik let nosi tata a indiglo furt sviti jako novy

p.s. jinak doporucuji ty Géčka - Mudmany, a zkus zvazit i solar a waveceptor - za cca 3,5 tis. mas Mudmany, ktery budou o dva levely vyse

Upraveno uživatelem badcompany78
Odkaz ke komentáři

Nedalo mi to a právě jsem si objednal základní model řady Shock Resistant, a to T62962 ;) Až dorazí (cca týden?), tak se podělím o zkušenosti.

timex-ironman-triathlon-8-lap-shock-t62962.jpg

Už dorazily?? případně, když už si objednával, jak dlouho tak jdou/jak dlouho trvá celej proces objednání, placení a cesta samotných hodinek, když se kupuje takhle přes ebay...? Dá se nějak odsledovat, kde zrovna jsou?

Odkaz ke komentáři

No nekteri prodejci ti zaslou Tracking number a zasilku muzes sledovat. U jinych to mas za priplatek. Dobu, za jakou hodinky dorazi do Evropy je tezke predem rici. Napr. z Japonska tady klidne muzou byt i za 2 dny (ale muze se stat, ze ti je celnici zdrzi klidne i 3 tydny), takze radeji nepocitej, ze je budes mit do tydne doma. Napr. z Hong Kongu ta cesta zabere i 3 tydny bez celnice.

Proces placeni na ebay jde vetsinou pres Paypal a prodejce vidi v emailu takrka okamzite, ze jsi mu zaplatil

Odkaz ke komentáři

Už dorazily?? případně, když už si objednával, jak dlouho tak jdou/jak dlouho trvá celej proces objednání, placení a cesta samotných hodinek, když se kupuje takhle přes ebay...? Dá se nějak odsledovat, kde zrovna jsou?

Právě dnes dorazily, takže za 5 dnů i s víkendem. Dnes se nedostanu k tomu abych je otestoval (ještě jsem je ani neseřídil), tak zatím aspoň dva obrázky. Na prvním jsou v porovnání s GW-M5600, na druhém je pak vidět jak funguje reflexní displej.

post-386-1234187111.jpg

post-386-1234187118.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...