Gilius Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 4Milil.....super,těším se na review......jinak,mám dojem,že je v Tebou objednaných kouscích použit displej z Humvee 2.gen...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Na eBay, u mého oblíbeného prodejce JagrFanNJ: http://cgi.ebay.com/Timex-Ironman-Shock-Wa...p3286.m20.l1116 takže s ním máš dobré zkušennosti? ty ceny mi tam příjdou přímo super... možná až podezřele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 takže s ním máš dobré zkušennosti? ty ceny mi tam příjdou přímo super... možná až podezřele... jsou dobré.....u nás jsou hodinky,oproti USA(například),drahé....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 takže s ním máš dobré zkušennosti? ty ceny mi tam příjdou přímo super... možná až podezřele... Konkrétně od JagrFanNJ jsem několikrát nakupoval pro sebe i své známé a vždy naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 Konkrétně od JagrFanNJ jsem několikrát nakupoval pro sebe i své známé a vždy naprostá spokojenost. a jak je to se zarukou? existuje alespon nejaka mezinarodni nebo pri tomto nakupu je zaruka nula?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 a jak je to se zarukou? existuje alespon nejaka mezinarodni nebo pri tomto nakupu je zaruka nula?? Čoveče, přiznám se, že ani nevím. Nějakej lístek tam vevnitř je, nezkoumal jsem to. Můžeš se zkusit zeptat u firmy Titan (ta u nás Timex zastupuje - titan@titanltd.cz) jak to s uplatněním mezinárodní záruky je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Tak takhle nejak vypada muj vyber: http://www.timex.com/gp/product/B000P3J17A...timexBrand=core http://www.timex.com/gp/product/B000VHJJ0O...timexBrand=core http://www.timex.com/gp/product/B000P8VWRC...timexBrand=core http://www.timex.com/gp/product/B0009352FG...timexBrand=core http://www.casio.cz/g-shock/g-shock/DW%205600E-1.aspx http://www.casio.cz/g-shock/g-shock/G%209000-1.aspx Co vy na výběr?? Dost mě teda zarazilo, že na stránkách timexu byly komentáře od lidí ve smyslu často (zhruba po roce provozu) odcházející Indigo... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Ja bych vybral Mudmana. Treba tady ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Ja bych vybral Mudmana. Treba tady ebay dobrej tip, dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 (upraveno) Nevím jestli to víš, ale ty Timex Trainery maj heart monitor v hrudním pásu. Abys pak nebyl případně překvapenej Upraveno 6. února 2009 uživatelem Milil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Nevím jestli to víš, ale ty Timex Trainery maj heart monitor v hrudním pásu. Abys pak nebyl případně překvapenej Mno... to bych popravde receno trosku prekvapenej byl! :-)) dik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indigo Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Co vy na výběr?? Dost mě teda zarazilo, že na stránkách timexu byly komentáře od lidí ve smyslu často (zhruba po roce provozu) odcházející Indigo... :-( Mam Timexy triathlon s Indiglem už od maturity (cca 13,5 roku) a furt svítí velmi dobře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Dost mě teda zarazilo, že na stránkách timexu byly komentáře od lidí ve smyslu často (zhruba po roce provozu) odcházející Indigo... :-( To je blbost.....možná pár kousků.....stát se to může,ale že by to bylo pravidlem,to rozhodně ne...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Moje sviti tak pres 10 let. Ale nezmenili to svetlo u Timexu? Mam dojem, ze jsem to kdysi nekde celt. Ale kdo vi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Indigo urcite po roce neodchazi. Mam Timex chrono uz tri roky a v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badcompany78 Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 (upraveno) Indiglo - muzu potvrdit, pred 8 rokama koupeny timexy - ted je nekolik let nosi tata a indiglo furt sviti jako novy p.s. jinak doporucuji ty Géčka - Mudmany, a zkus zvazit i solar a waveceptor - za cca 3,5 tis. mas Mudmany, ktery budou o dva levely vyse Upraveno 6. února 2009 uživatelem badcompany78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 9. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 Nedalo mi to a právě jsem si objednal základní model řady Shock Resistant, a to T62962 Až dorazí (cca týden?), tak se podělím o zkušenosti. Už dorazily?? případně, když už si objednával, jak dlouho tak jdou/jak dlouho trvá celej proces objednání, placení a cesta samotných hodinek, když se kupuje takhle přes ebay...? Dá se nějak odsledovat, kde zrovna jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 No nekteri prodejci ti zaslou Tracking number a zasilku muzes sledovat. U jinych to mas za priplatek. Dobu, za jakou hodinky dorazi do Evropy je tezke predem rici. Napr. z Japonska tady klidne muzou byt i za 2 dny (ale muze se stat, ze ti je celnici zdrzi klidne i 3 tydny), takze radeji nepocitej, ze je budes mit do tydne doma. Napr. z Hong Kongu ta cesta zabere i 3 tydny bez celnice. Proces placeni na ebay jde vetsinou pres Paypal a prodejce vidi v emailu takrka okamzite, ze jsi mu zaplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 Už dorazily?? případně, když už si objednával, jak dlouho tak jdou/jak dlouho trvá celej proces objednání, placení a cesta samotných hodinek, když se kupuje takhle přes ebay...? Dá se nějak odsledovat, kde zrovna jsou? Právě dnes dorazily, takže za 5 dnů i s víkendem. Dnes se nedostanu k tomu abych je otestoval (ještě jsem je ani neseřídil), tak zatím aspoň dva obrázky. Na prvním jsou v porovnání s GW-M5600, na druhém je pak vidět jak funguje reflexní displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2009 vypadaj dobře......gratulace. Budeš je nosit?? Nebo jsi je kupoval jen pro srovnání a jako zajímavost??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se