Přejít na obsah

Výměna lunety

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem se optat, zda nemá někdo přehled, na kolik by přišla výměna stupnice v otočné lunetě u hodinek Omega Planet Ocean 42 mm. Mám oranžovou a rád bych černou. Případně zda má někdo zkušennost s nákupem tohoto dílu na Ebay a s vlastní výměnou.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta origo luneta je opravdu raketa. Na ebay-ji se prodávají povetšinou repliky a pouze ta potištěná část co se ještě musí nalepit ... :crying_anim02:

Moje luneta je na tom velmi bídně, ale 5 tisek za novou nedám. To raději nějaký argentínský stejk a dobré vínko :)

post-2273-1228480748.jpg

viz. můj příspěvek zde

Odkaz ke komentáři

Ta origo luneta je opravdu raketa. Na ebay-ji se prodávají povetšinou repliky a pouze ta potištěná část co se ještě musí nalepit ... :crying_anim02:

Moje luneta je na tom velmi bídně, ale 5 tisek za novou nedám. To raději nějaký argentínský stejk a dobré vínko :)

Ty máš Omegu SMP, tam by to malo byť o dosť lacnejšie ako u PO. Kompletná otočná luneta aj s hliníkovou vložkou na Ofrei.com stojí myslím 212 USD. Samostatné origo vložky som tam nenašiel, ale v autorizovanom Omega servise by to nemal byť nejaký veľký cenový šok. Osobne, aj ja mám lunetu škrabnutú a tiež som výmenu odkladal.

Odkaz ke komentáři

Ty máš Omegu SMP, tam by to malo byť o dosť lacnejšie ako u PO. Kompletná otočná luneta aj s hliníkovou vložkou na Ofrei.com stojí myslím 212 USD. Samostatné origo vložky som tam nenašiel, ale v autorizovanom Omega servise by to nemal byť nejaký veľký cenový šok. Osobne, aj ja mám lunetu škrabnutú a tiež som výmenu odkladal.

No právě, to je při dnešním propadu koruny včetně poštovného od Otíka cca těch 5 tisek, možná i více :( Samotná vložka se koupit nedá.

Vím, že časem stejně podlehnu, své bondovky mám moc rád. Nosím je výhradně o víkendech a to je vždy náchylnější něco našrámovat, tak to budu řešit furt dokola ...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak bych si dovolil oživit vlákno s tím, že se nejedná o PO, ale o klasické modré bondovky...

Potřeboval bych vyměnit jen ten vnitřní kroužek se stupnicí, samotná luneta je v poho. Na Ofrei se dá koupit pouze komplet za 212 USD, na Ebay repliky. Takže dotaz - nevíte, kde koupit originál? Případně máte někdo zkušenost s těma replikama? Pasují? Vydrží?

Díky za rady a názory.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...