ricous Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2009 Chtěl jsem se optat, zda nemá někdo přehled, na kolik by přišla výměna stupnice v otočné lunetě u hodinek Omega Planet Ocean 42 mm. Mám oranžovou a rád bych černou. Případně zda má někdo zkušennost s nákupem tohoto dílu na Ebay a s vlastní výměnou. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Pokud by někdo narazil na stejný problém, tak u Dušáka vymění vložku lunety na základě objednávky, čekací doba je měsíc a cena 4.500,- Kč včetně práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Ta origo luneta je opravdu raketa. Na ebay-ji se prodávají povetšinou repliky a pouze ta potištěná část co se ještě musí nalepit ... Moje luneta je na tom velmi bídně, ale 5 tisek za novou nedám. To raději nějaký argentínský stejk a dobré vínko viz. můj příspěvek zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Ta origo luneta je opravdu raketa. Na ebay-ji se prodávají povetšinou repliky a pouze ta potištěná část co se ještě musí nalepit ... Moje luneta je na tom velmi bídně, ale 5 tisek za novou nedám. To raději nějaký argentínský stejk a dobré vínko Ty máš Omegu SMP, tam by to malo byť o dosť lacnejšie ako u PO. Kompletná otočná luneta aj s hliníkovou vložkou na Ofrei.com stojí myslím 212 USD. Samostatné origo vložky som tam nenašiel, ale v autorizovanom Omega servise by to nemal byť nejaký veľký cenový šok. Osobne, aj ja mám lunetu škrabnutú a tiež som výmenu odkladal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Ty máš Omegu SMP, tam by to malo byť o dosť lacnejšie ako u PO. Kompletná otočná luneta aj s hliníkovou vložkou na Ofrei.com stojí myslím 212 USD. Samostatné origo vložky som tam nenašiel, ale v autorizovanom Omega servise by to nemal byť nejaký veľký cenový šok. Osobne, aj ja mám lunetu škrabnutú a tiež som výmenu odkladal. No právě, to je při dnešním propadu koruny včetně poštovného od Otíka cca těch 5 tisek, možná i více Samotná vložka se koupit nedá. Vím, že časem stejně podlehnu, své bondovky mám moc rád. Nosím je výhradně o víkendech a to je vždy náchylnější něco našrámovat, tak to budu řešit furt dokola ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 ricous: Dovolil jsem si tvojí informaci hodit do příslušného vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 ricous: Dovolil jsem si tvojí informaci hodit do příslušného vlákna. Jasně - díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2009 Zkus se mrknout sem..... Tady si rozhodně vybereš. http://jewellery-watches.shop.ebay.co.uk/?...&_sacat=281 A vím o jednom hodináři na Praze 5, který by do dokázal vyměnit za podstatně menší sumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Tak bych si dovolil oživit vlákno s tím, že se nejedná o PO, ale o klasické modré bondovky... Potřeboval bych vyměnit jen ten vnitřní kroužek se stupnicí, samotná luneta je v poho. Na Ofrei se dá koupit pouze komplet za 212 USD, na Ebay repliky. Takže dotaz - nevíte, kde koupit originál? Případně máte někdo zkušenost s těma replikama? Pasují? Vydrží? Díky za rady a názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se