paya01 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září O Tudoru Black Bay GMT se často říká, že je to strap monster. Zkusil jsem nafotit některé řemínky, co mám k Tudorům nakoupené, posuďte sami. Snad nevadí, že rozdělím na více postů, aby se soubory vešly (ne, posty nesbírám)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září OEM Oyster style a Forstner "J" Style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Zuludiver Tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Zuludiver Rubber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Zuludiver Seasalter (nylon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Hybrid - vespod guma, navrchu kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Leather Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Za mě oba kovové tahy, červený tropic a hnědá kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Uvažuji nad OEM pětičlánkovým tahem s T-Fit sponou. Vypadá skvěle, ale za raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Nesedi mi tam ta mega diera medzi puzdrom a remenmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Presne. Tahy jsou fajn, zbytek je takovy..naplacany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se