Jeremy Odesláno 13. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2024 Hoši, potřebuju pomoct s ciferníkem. Vymyslel jsem si dokonalý hodinky a sehnal, všechno, co je k nim potřeba - naštěstí jen dva díly - celý hodinky s blbým číselníkem a správnej číselník. Až na to, že když mi ho hodinář měnil, zjistil, že 100% správnej není - zadní nožičky novýho displeje (foto) neseděj a on to neumí "vyřešit". Potřeboval bych pomoc někoho zdejšího, nebo doporučení - nejde o hodinky za strašný peníze a finální řešení nemusí být 100% řemeslně čisté. Jde mi jen o to, aby to fungovalo. Strojek mám asi NH 36 (je tam day-date) a číselník je zřejmě na NH 35 (date), ručky jsou v pohodě, jde jen o výměnu číselníku s blbejma nožičkama - zrušit je, odendat Day věnec a klidně dát oboustrannou pásku? Nebo třeba nějaká nožička nebo dvě sedí a stačily by? Pomohl by mi někdo prosím? Ideálně Praha a okolí. Samo zaplatím! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2024 Tak ten venec tam muze zustat, ne? Nozicky se odbrousi a prilepi obostranou paskou, driv se to bezne delalo, pokud nozka treba upadla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2024 (upraveno) Melo by to tak snad jit: jen potrebuju nekoho, kdo to zvladne. Ja bych urcite zkazil uz to sundavani ruček Upraveno 14. září 2024 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Hoši, nikdo mi nepomůžete? Samo zaplatím! A nebudu smlouvat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 28. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2024 DIY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se