Přejít na obsah

AZRA - Karlovy Vary

Doporučené příspěvky

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

Před týdnem jsem jim volal s dotazem na hodinky panerai... řekli mi, že tento týden by měla dorazit velká zásilka i s tím kouskem, který jsem si vyhlédnul - pam 00210.

Dnes jim volám znovu, že prý nic objednané nebylo, že dělají rekonstrukci krámu a tak nic neobjednávají.

A nakonec mi paní řekla, že není problém je objednat a do týdne by tu měly být.

V Praze v Carollinu mi řekli, že pokud by je objednali teď, tak by hodinky přišly někdy v dubnu/květnu...

Co si o tom myslíte?

Odesláno
Před týdnem jsem jim volal s dotazem na hodinky panerai... řekli mi, že tento týden by měla dorazit velká zásilka i s tím kouskem, který jsem si vyhlédnul - pam 00210.

Dnes jim volám znovu, že prý nic objednané nebylo, že dělají rekonstrukci krámu a tak nic neobjednávají.

A nakonec mi paní řekla, že není problém je objednat a do týdne by tu měly být.

V Praze v Carollinu mi řekli, že pokud by je objednali teď, tak by hodinky přišly někdy v dubnu/květnu...

Co si o tom myslíte?

Já mám s touhle firmou dobrou zkušenost. Mě sehnal pan Osmanovič hodinky. které jsem chtěl a které neměl na krámě za necelý týden. Ale nebyly to tedy Panerai. Každopádně doporučuji jednat přímo s majitelem firmy, ty ženské, co tam má, nejsou moc v obraze.

Jinak bych řekl, že tenhle pán má asi velmi dobré konexe, díky kterým je zřejmě schopen sehnat cokoliv mnohem dřív, než obchodníci v Praze...

• po 3 týdnech...
Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

TAK... Moje zkušenost s tímto obchodem není dobrá, a tudíž bude hodnocení velice negativní!

Zkrátka jsem se rozhodl koupit Panerai, ve Varech mi nejprve řekli do telefonu, že by jim mé vysněné Panerai měli přijít za týden. Za týden volám, že nic nepřišlo, a ani přijít nemohlo, protože nic přijít nemělo... načež mi do telefonu řekli, že do týdne by je sehnali. OK...řekl jsem ať je objednají - ale potřebovali nějakou zálohu, fajn, řekl jsem ať mi pošlou číslo účtu že převedu peníze. Po pár dnech email nepřišel - naposledy jsem volal. Řekli mi, že zavolají sami a řeknou kdy přesně by mi hodinky přišli. Už nezavolali... To byl poslední hřebíček do rakve. Potom jsem napsal email do tří nejbližších obchodů Wempe (Drážďany, Lispko, Norimberk). A nyní mám hodinky doma.... O Wempe napíše recenzi Táda, který tam vyzkoušel několik hodinek v celkové hodnotě asi 100tis. Eur

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...