Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Doufám, že to tu ještě nebylo, ale chtěl bych se zeptat, jestli třeba nemáte nějaké osobní zkušenosti ( jak pozitivní, tak negativní) s hudebními kluby v Praze, zejména. Rád bych nějaké konečně navštívil, když bude čas. Program je proměnlivý, to je jasný, ale třeba co se úrovně poskytovaných služeb týče a tak... :whistle: Nemyslím ovšem taneční kluby :-)

Upraveno uživatelem HonzaCentis
Odesláno
  HonzaCentis napsal:
Doufám, že to tu ještě nebylo, ale chtěl bych se zeptat, jestli třeba nemáte nějaké osobní zkušenosti ( jak pozitivní, tak negativní) s hudebními kluby v Praze, zejména. Rád bych nějaké konečně navštívil, když bude čas. Program je proměnlivý, to je jasný, ale třeba co se úrovně poskytovaných služeb týče a tak... :whistle: Nemyslím ovšem taneční kluby :-)

Takze mas na mysli striptease bar nebo operu?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  utrejch napsal:

Zřejmě :D :D :D

Edit - doprovodné obr., ubráno na razanci :lol:

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  utrejch napsal:

:lol2:

tak to mě v danou chvíli nenapadlo, spíš jsem měl na mysli něco, kde se hrají klasické rockové/bluesové věci. Vykřičenej dům mám kousek od privátu shodou náhod, takže na to by se nemělo cenu ptát :whistling:

Odesláno
  HonzaCentis napsal:
:lol2:

tak to mě v danou chvíli nenapadlo, spíš jsem měl na mysli něco, kde se hrají klasické rockové/bluesové věci. Vykřičenej dům mám kousek od privátu shodou náhod, takže na to by se nemělo cenu ptát :whistling:

Muzu doporucit U Maleho Glena, male ale prijemne a v pondelky tam hrava Stan the Man - blues, ktere me dostava, zvlast zpevak a kytarista v jedne osobe je excelentni a ukazuje jak do toho spravne hrabnout.... :smile_anim:

Odesláno
  Jakubisko napsal:
A co Jama v Kutne Hore, nezkousel jsi sousede? :D

Tak o té se kolují různé zvěsti :whistle: , ale ještě jsem tam nebyl, no vidím to tak, že tam po nějakým plese i tak asi zůstaneme čekat na vlak...

Odesláno
  funf5 napsal:
Muzu doporucit U Maleho Glena, male ale prijemne a v pondelky tam hrava Stan the Man - blues, ktere me dostava, zvlast zpevak a kytarista v jedne osobe je excelentni a ukazuje jak do toho spravne hrabnout.... :smile_anim:

Jj, Maly Glen je super, potvrzuji ;)

Jinak me jeste napada Reduta, coz je jazz-club, ale obcas se tam hraji bluesovy veci, a Blues Rock Club v Nadrazni (Andel), ale ten nevim, jestli jeste funguje...

Obcas jsou zajimavy veci i v Popocafepetlu, ale to je docela pajzl, spis takovej kalici podnik nez provozovna, kde by si clovek jen tak uzil a vychutnal muziku.

A jeste, kdyby nahodou nekdy byla chut na latino, tak doporucuji jedna La Bodeguita Del Medio... ale s plnou penezenkou a ochotou utracet, je to drahej podnik. Nicmene ziva hudba tam opravdu stoji za to! A dal (latino, jazz) jeste Hush Cafe v Lublansky, ten podnik mam moc rad - je hodne prijemnej, sklenicky s pitim barman prelejva, prubezne tam majitel konverzuje s hosty, ...

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  boo-beek napsal:
Obcas jsou zajimavy veci i v Popocafepetlu, ale to je docela pajzl, spis takovej kalici podnik nez provozovna, kde by si clovek jen tak uzil a vychutnal muziku.

Popocafepetl je šílenej pajzl... byl jsem tam jednou asi hodinu a nikdy více!!

Dalším takovym pajzlem je Akropole u Ípáku a solidním podnikem je klub La Mirage - ten mohu doporučit

Odesláno
  boo-beek napsal:
Nicmene ziva hudba tam opravdu stoji za to! A dal (latino, jazz) jeste Hush Cafe v Lublansky, ten podnik mam moc rad - je hodne prijemnej, sklenicky s pitim barman prelejva, prubezne tam majitel konverzuje s hosty, ...

To Hush Cafe vypadá příjemně, díky za tip, zkusím se tam podívat :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...