totem Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Mam dotaz ohledne moznosti rucniho natahu automatickych hodine. Vlastnim Hamilton khaki navy GMT s automatickym strojkem ETA 2893-1. Nekde na internetu jsem se docetl, ze automaticke hodinky lze dotahovat i rucne- problemem ale muze byt sroubovaci korunka, ktera "udajne" muze byt pricinou zavad. Nevim. Otazka tedy zni: Lze tento strojek natahnout i rucne?
vlabar Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Mam dotaz ohledne moznosti rucniho natahu automatickych hodine. Vlastnim Hamilton khaki navy GMT s automatickym strojkem ETA 2893-1. Nekde na internetu jsem se docetl, ze automaticke hodinky lze dotahovat i rucne- problemem ale muze byt sroubovaci korunka, ktera "udajne" muze byt pricinou zavad. Nevim. Otazka tedy zni: Lze tento strojek natahnout i rucne? Ano lze. Začínám chápat staré členy a jejich elergie na otázky které se stále opakují ...
Leclerc Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Ano lze. Začínám chápat staré členy a jejich elergie na otázky které se stále opakují ... Hm, přesně. Použito hledání cca 10 vteřin: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...n%ED+automat%F9 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...n%E1tah+automat http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...n%E1tah+automat
Peta-Biker Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 (upraveno) Pánové, notak, trošku ohleduplnosti, já taky,když zavítám na nějaké fórum hned a něco nenajdu, prostě se zeptám... Ano, je jednodušší se prostě zeptat než něco hledat... Když to někomu vadí, ať si toho nevšímá... A pomůže ten, komu to nevadí... Každý je nějaký a ne každého hned trkne do palice funkce " hledání" totem: Doufám, že se Ti tady bude líbit mezi námi Upraveno 5. února 2009 uživatelem Peta-Biker 1
Leclerc Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Pánové, notak, trošku ohleduplnosti, já taky,když zavítám na nějaké fórum hned něco nenajdu, prostě se zeptám... Když to někomu vadí, ať si toho nevšímá... A pomůže ten, komu to nevadí... Děláte, jak by se stalo, já nevím co... No mně to vadí, ale pomůžu... Spíš jde o to, že když někdo opravdu použije hledání, tak mu na jeden dotaz, třeba "nátah automatu", vyskočí pět témat, přičemž informace budou jen v jednom a ve zbylých čtyřech jen odkazy nebo zbytečný příspěvky... třeba jako tento. Takže proti nováčkům tu asi nikdo nic nemá, ale těma dotazama v nových vláknech jen znepřehledňují fórum.
Peta-Biker Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 (upraveno) LecLerc: Ano, je to pravda... Nicméně, když se to napíše třeba nějak špatně - stačí málo , většinou to hodí hlášku:" Zpráva fóra:Nastala chyba. Pokud si nejste jist, jak používat tuto funkci, přečtěte si nápovědu. Navrácená chyba: Nejsou žádné výsledky pro vaše hledání. Zkuste zadat méně striktní kritéria "... A stačí opravdu málo, i já, skoro po dvou letech, mám problém občas něco najít... A přemýšlím, jak to přesně formulovat, aby to našlo, co hledám... ... Většinou to najde milion témat a hledej to prostě v tom chumlu Edit: Včera jsem třeba zkoušel něco najít , hledal jsem "Luneta Prim" a našlo mi to leda prd a hledat tady něco , je opravdu občas nadlidský výkon... Já jsem třeba rád, když tady budou lidé příspívat a takoví, kteří mají zájem o hodinky a když prostě něco vím, pomůžu, když ne, nechám to být a doufám, že někdo jiný k tomu něco napíše... Ale neřeknu hned: " použijte hledání" Ale nebudem to rozebírat a raději mi pisni v SZ něco k těm nádherným Nomoskám Upraveno 5. února 2009 uživatelem Peta-Biker
Leclerc Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Ale nebudem to rozebírat a raději mi pisni v SZ něco k těm nádherným Nomoskám OK
totem Odesláno 5. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2009 priznam ze jsem funkci vyhledat pouzil, ale urcite zvolil nespravna slova... No nic uz to nechejme byt, ja se priste polepsim.. To Peta-Biker: jsem si jist ze se mi tady libit bude. Musim rict ze forum me "pohltilo" sleduju jej nekolikrat denne. Hned jak jsem na forum narazil, jsem upustil od puvodne zamyslenych quarcek a koupil mechaniky-sice jsem musel 2x zvysit rozpocet ale z hodinek mam velkou radost
Peta-Biker Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 (upraveno) Totem: Dobrý výběr - Hamilton - cena/výkon a z toho hledání si nic nedělej, je to tady někdy fakt na dlouhé lokty Upraveno 5. února 2009 uživatelem Peta-Biker
Seamaster Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Me nepouzivani hlavy a fce Hledat taky privadi k zoufalstvi, adminuju jine forum a pokud musis cist a porad dokola psat pouzivej fci Hledat, je to k uzoufani. Stejne mi ale treba vadi giganticke obrazky v podpisech, ktere zmensuji pocet prispevku na stranku, ze Bikere, neustale meneni avataru a nicku...ale proste lidi jsou ruzne...takze respect, napocitat do tri a je klid.. sorry za offtopic na zaver, vim ze na toto tema je tu lepsi chlivek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se