rozm3tac Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 ahoj...nevim jesi to patri sem..ale doufam ze jo....takze k moji prosbe....shanim firmu, hodináře, zlatníka..proste kohokoliv na úrovni kdo by moje hodinky zkraslil pro nocni kochani....proste lepsi luminiscenci....jedina firma o ktere jsem vedel byla Lüm-tec , ale o te jsem se v dalsim topicu docetl, ze uz tuhle nabidku nemaji vubec, popr. jen na sve hodinky...diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Zkus kontaktovat relumera na http://www.the-relumer.com/ Presne takove sluzby nabizi. Budto jim posles cele hodinky, nebo jen ciselnik a rucky, to je pak levnejsi. Ze zajmu jsem poptaval reluming pro MM a dostal jsem odpoved, ze cena pri poslani celych hodinek je 65EUR a v pripade zaslani pouze rucek a ciselniku 50EUR. Myslim, ze to stoji za zvazeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozm3tac Odesláno 5. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 oki..diky....chtel jsem uprednostnit ceskou republiku...kvuli casu..ale asi bude tohle jedina volba:) THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozm3tac Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 no ja skousel hodinare Fekerleho u nas...ten mi po nasazaní svého "monoklu" rekl, no...copa o to..jit by to slo...ale uz nebudou ( hodinky ) vodotesny..na to tu nemam inštrumenty:D.......no...dobre...diky moc...tak ja uz asi pujdu..naschle:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Já se ptal mechana a ten mě poslal do prdele rovnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Já se ptal mechana a ten mě poslal do prdele rovnou Neni nad uprimnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se