janstuclik Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Ahoj všem, prodám krásného E53 AMG najeto 97 000km Auto jsem nedávno koupil po prvním majiteli z ČR, od výrobce je zde nainstalován originální BRABUS chip - auto má 500 koní. Navzdory tomu jezdím dlouhodobě pod 10 litrů a když mám hodně lehkou nohu, dá se jet za 8l/100km. Je tam ještě do 125 000km předplacený servis (garančky, oleje filtry). Auto jsem si koupil místo A6, kterou jsem prodával v létě (i zde na fóru) a důvod prodeje je takový, že mně Mercedes úplně nesedí - vracím se k Audi. Celkově je auto v super stavu - má nějakou kosmetiku na laku i v interiéru, ale nic zásadního. Cenu pro členy dávám o 50 000,- bez DPH níž než veřejně s tím, že ještě na auto koupím nové komplet zimní obutí. Cena je tedy 1 025 000,- bez DPH (odpočet možný) Více info pod následujícím odkazem: https://www.sauto.cz/osobni/detail/mercedes-benz/tridy-e/207291837 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 10. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 16. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října UP a upravuju cenu pro členy na finální 1 000 000,- bez DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 24. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října UP! Cena je finální, auto aktuálně přezuto a nechal jsem jej na zimu kompletně přeleštit v detailingu a ošetřit interiér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 2. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu (upraveno) UP! Přidávám krátké video IMG_44031.mov Upraveno 2. listopadu uživatelem janstuclik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 10. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Nedělní UP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 18. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu UP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno sobota v 13:33 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:33 Překročil jsem 100 000km, cenu tedy upravuji na 950 000,- bez DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky