hodnypan Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Chytají mě podzimní chmury, které by mohly vyřešit nějaké nové zajímavé hodinky na ruce. Mám toho plnou kabelu, tak zkusím do výměny nabídnout tři unikátní kusy z Japonska. Na výměnu zkuste nabídnout něco do 40 mm. Nové, vintage, dress, diver.... jsem obojživelník:) SKX033: aka Pepsi Suby, NOS + krabička, v září 2023 v ONYXu kontrola mazání a tlakovka. SCVF005: aka černé Red Alpinisty, super stav (bohužel pár škrábanečků na hardlexu) + krabička, v červnu 2024 kompletní servis v ONYXu, strojek seřízený do nesmyslu SRPA19: aka ZIMBE želvy, thajská limitka, NOS, komplet balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno neděle v 09:56 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:56 RedAlpy samozřejmě musí zatím zůstat doma, to byla jen krátkodobá slabost:D Ale PEPSI SKX v NOS stavu a komplet balení limitovaných želv také v NOS čekají na nového Seiko nadšence. Zkuste nabídnout něco do 40 mm. Nové, vintage, dress, diver.... jsem obojživelník:) Mimo hodinky lze do výměny případně i nějakou elektroniku: Samsung Tab S10+, případně příslušenství k němu (Dexnor klávesnice, Samsung SD karta), či PC monitor, něco jako 24" Philips 24E1N1100A za 1 690 Kč - Monitor | Alza.cz SKX033: aka Pepsi Suby, NOS + krabička, v září 2023 v ONYXu kontrola mazání a tlakovka. SCVF005: aka černé Red Alpinisty, super stav (bohužel pár škrábanečků na hardlexu) + krabička, v červnu 2024 kompletní servis v ONYXu, strojek seřízený do nesmyslu SRPA19: aka ZIMBE želvy, thajská limitka, NOS, komplet balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky