Adamwait4it Odesláno 17. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2024 Chronolidu zdar, prodám za kamaráda nečlena (hodinky dle pravidel u mě) BAUME & MERCIER CLIFTON ref. M0A10364. STAV: MINT, komplet krabice a papíry!! Hodinky byly pouze na ruce, nikdy nenošené. Baume & Mercier je sedmá nejstarší hodinářská společnost ve Švýcarsku.. Důvod prodeje: nosí vintage rolády a nesedí mu velikost Pozor jednalo se o dárek v roce 2022 - doklad tedy není k dispozici, nicméně šlo to přes staff sales přímo z fabriky. Cena: 55 000 Kč V případě dotazů se na mne neváhejte obrátit, k vidění v Brně (případně dle domluvy a dle služební cesty po ČR) - Děkuji za prostor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 13. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2024 HOP.. Dostal jsem pokyn o snížení na rovných 50.000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 4. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 HOP.. Dostal jsem pokyn na 45.000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 20. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna HOP.. Osobní prohlídka možná na trase Brno - Praha s případnými odbočkami z D1.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky