Přejít na obsah

Adamwait4it

Členové_50
  • Příspěvky

    56
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Adamwait4it

  1. Ahoj audiofilové, využiju thread, který je přesně pro mě.. Jako audio neználek jsem koupí nového bytu, přišel ke 4 stropním repro DALI Phantom H-80 a 305cm plátnu s kvalitním projektorem. Přidám k nim 2 malé JAMO a časem pořídím centr a zadní repro. No a teď k věci: poraďte mi prosím čím to celé krmit aneb jaký AV receiver koupit. Zadání je následující: - budget: kolem 15000 Kč (vzhledem ke koupi bytu a dalšímu zařizování nemůžu momentálně více) - 80% filmy/seriály přes projektor, 10% hudba, 10% PS4 - táhne mě to k Denonu (X1600 nebo X2600), nebo je lepší se uchýlit k Pioneer či Onkyo - nebo? Děkuji za rady.
  2. AVE BERT!!! AVE BERT!!! Volajte sláva, už to sviští! PS: absolutní souhlas s longem.
  3. @p3k jo tady tu sadu jsem koupil, jen mi prijde, ze to prd cisti.. maze obstojne.. Spise mi slo o Vas nazor na treba PETROLEJ... uplne zle? Je to mastny, skvele to cisti, ale na druhou stranu tomu nechutnaj x/o ringy..
  4. @Zmizík tak že bych taky pořídil? Kde je umístěná ta olejová nádržka a kolik se tam vleze oleje? @dawe009 :) normálně jsem přemýšlel, jestli jsem to fakt nenapsal špatně a nějakej pardál mě neopravuje Díky chlapi podívám se na to.
  5. @vojta1 zakazuji paddle? To jsou kostata!! A kde?
  6. @minimus80 gratuluju ke koupi, myslim, ze budes nadseny!! Dej pak info, jak se ti jezdi a dej sem nejake foto.
  7. Vůni benzinu zdar! Mám na Vás dvoukolové nadšence evergreen dotaz - čím čistíte řetěz?? Dohaduju se s kamošem, tak mě zajímá, čím a jak často čistíte vy.. každých 200km?
  8. @minimus80 vybral jsem Malawi, jen si napamatuju cislo. Konzultoval jsem to s klukama a na mou vahu i ucel idealni - jezdeni na priglu nebo jine prehrade, obcas na mori a jednou s kamosem jako challenge v bazenu, kdo na to dele vydrzi Myslim, ze pro zacatecnika nebo nekoho s low budget je to pohodovy start (a nebo se podivat na bazarovku).
  9. Jo a nejzasadnejsi rada!!!! - vybirej podle vahy a hlavne dost foukej :) takhle vypada odstrasujici priklad na pujcenem a spatne nafouklem paddlu v Rakousku.
  10. Jezdil jsem SUP, RED RIDE a Kiboko, jako lokalni podporovatel zakoupil Kiboko - rozhodne doporucuju! V Brne na priglu (rozumnej brnenske prehrade) se da vyzkouset vice typu..
  11. Před 4 lety jsem pořídil samostatnou pračku a sušičku LG (jak odtok do odpadu, tak ruční vylití) a přiznám se, že používáme ruční - žena to používá do žehličky.
  12. 3hrnková sezóna zahájena! Motoboys přeju Vám spoustu šťastných km v této sezóně, kolama jedině na silnici!
  13. @Z. Paul: Shoei doporučuju - zrovna tento model jsem měl na letošním Motosalonu relativně dlouho na hlavě a byla fantastická. Takže až dojezdím svou stávající helmetu, tak půjdu taky směrem Shoei.
  14. @financ to je fajnovej Triumph!! A ta barva! Taky mam slabost pro 3hrnce!! Co je to za rok?
  15. @bert rád bych pomohl, ale kluci a holky od Rutan predelavali moje puvodni sedlo..
  16. Když vidím jak Bert customizuje, tak se musím taky pochlubit novým sedlem..
  17. Ahoj všiml jsem si, že se s tebou nikdo nepodělil o zkušennosti s opravou.. Já na to šel jednoduše - vynechal jsem všechny oficální sady na opravu a kontaktoval svou geniální švadlenu. Ta mi na to dala klasickou 100% bavlnu ve "skorobarvě" bundy, skvěle podlepila a ještě prošila. Doma jsem to normálně zavoskoval Barbour voskem a upřímně to není téměř vidět.. Celá operace mě vyšla na 100 Kč plus vosk
  18. Tahle karanténa je teda dost vyčerpávající pro domácí bar..
  19. Takovýto, když si koupíš nový holící strojek..
  20. @moco: musim rict, ze od toho co jsem nahanel postaka a dostal PM2 poprve z krabice, jsem ho cely den jeste neodlozil!! Neskutecne smooth do ruky, precizni pojistka, uz otevru trhem! Proste love at first knife sight! Pani uz mi rika at ho odlozim a jdu si hrat s necim jinym
  21. Nový rok, nový nůž. PM2 je opravdu žiletka - jak hmotnostně, tak do jedovata..
  22. @chloupek mujnuz doporucuju! Dobre zasobena prodejna, vzdycky se tam seknu s obsluhou na dlouho..
  23. Kdyby Ti to nevadilo, tak se s námi poděl, jakou máš zkušenost z UK. Díky
×
×
  • Vytvořit...