VlastaMikel Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října (upraveno) Zdravím Nabídnu gm2100 , kupované v prosinci 2023 . K hodinkám je origo zelená guma a kovový náramek , který se mě stal 2000,- na německém amazonu. Balení samozřejmě kompletní .Stav bych řekl 9 z 10ti , nosil jsem je málo . Za zmínku stojí škrábanec na sponě viz . poslední foto , bohužel má nešikovnost , podařilo se mi to při regulaci délky náramku . Nesedí mi tmavá barva pouzdra a fakt nechápu proč si to pořad dokola kupuji . Více info : https://www.helveti.cz/casio-g-shock-gm-2100b-3aer?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Performance Max | PNO 10 %&utm_id=21280064323&gad_source=1&gbraid=0AAAAADsb1DZ_pDEtKnvNDlfE8oyZjGKZ1&gclid=Cj0KCQjwj4K5BhDYARIsAD1Ly2omUJ3KwbgzNWwuoZnXwuYD5qUDjbu9hVYLO8RVIlQRt_RellEq6iUaArG6EALw_wcB Cenu si představuji 5500,- za komplet , teoreticky možná i výměna za něco na lítačku , nebo možná inějaký vintage kousek . Děkuji za možnost inzerce Vlasta Upraveno 29. října uživatelem VlastaMikel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 29. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 3. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Up , nějaké jiné baterkáče na výměnu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno pátek v 14:00 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:00 Up , výměna ? Dnes jsem je vytáhl na zahradu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno před 13 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Up, nějaké návrhy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky