Klokan Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Ahoj, objevil jsem v šuplíku tyto hodinky. Vůbec nevím jak se ke mně dostaly. Chtěl bych se o nich dozvědět víc, ale ať gůgluju jak gůgluju, nemůžu je najít. Hlavně by mě zajímalo o jaký model se přesně jedná. Vypadá to, že jsou na původní překlápěčce a jsou v docela dobrém stavu. Krabici ani papíry nemám. Asi je pustím dál, protože vím, že je nikdy nevezmu na ruku. Kdyby mě někdo přes SZ nasměroval i co se týká ceny, bylo by to super. Nechci na nich zbohatnout ale taky nechci vystřelit úplnou blbost. Fotku jsem našel tady na fóru, ale nic bližšího tam nebylo. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Ahoj. Podle mého názoru je to tahle reference: C633.7029.42.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 30. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Díky moc, s tím se dá pracovat. Na dýnku mám vyryté: TKL-BC-29029 /633.7129.42.16, takže stačilo vědět jak to dešifrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Není zač, hlavně že to alespoň trochu pomohlo. Tak ať se Ti podaří je nějak rozumně prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 1. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Díky, zatím to vypadá, že zůstanou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se