Jarett Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Miluješ 60. a 70. léta ? Při hrani kultovní hry Vietkong sis vždy vybíral postavu S. R. Hawkinse ? A co RAMBO, to byla teprve parádička ! No a přesně v této době vznikl kultovní kousek americké hodinařiny pro bojové jednotky americké armády, potápěče, výsadkáře. Hodinky BENRUS Type I a Type II. Dnes jsou původní Benrus kultovní kousky, které se nikdy nedostaly do civilního prodeje a dnes se poslední zbytky prodávají na eBay za cenu Rolexek Před pár lety ale u Benrusů vyslyšeli volání fanoušků a připravili malou reedici tohoto fenoménu. O tom, jak skvěle se tenhle kousek povedl si můžeš přečíst na Fratellowatches. A teď to nejlepší ! Jeden tenhle kousek varianty Type II (za mě rozhodně hezčí) mám k prodeji: BENRUS TYPE II, limitovaná edice 500ks - stav nových hodinek, tedy 100% - koupeny u Hodinkee, takže vše jak má být - kompletní balení, pouzdro, řemen atd. - více dotazů rád zodpovím přes SZ Cena nových je aktuálně cca 35.000,- Ale ode mě, je můžeš mít za fantastických 23.000,- ! A to je vlastně skoro ZADARMO ! No a na závěr jedna rychlá fotka moje a pár ilustračních, které nikdy takto nenafotím Děkuji za pozornost ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 22.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu ŠUP a SLEVA 21.500,- ... vánoce jsou za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky