nizkotucnytvaroh Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 Dobré poledne, V rámci přechodu na nový model, prodám svůj stávající fotomobil. Je to vlajková loď Xiaomi, která až do příchodu letošní 14 Ultra, co se foto výbavy, nebyla překonána. Jedná se o verzi s 8GB ram, 256GB UFS. 50Mpx s optickou stabilizací, 8k video, širokoúhel a 5x optický a 120x digizoom. Keramické tělo, dva displeje, chlazení kapalinou. Vždy v pouzdře, na displeji fólie. https://mobilenet.cz/clanky/recenze-xiaomi-mi-11-ultra-vstupenka-mezi-elitu-43701 Mám ho zhruba od 8/2022, Xiaomi.EU ROM Cena: 9.990,- vč.kurýra Díky, J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 UP, Objednal jsem nový, originální kabel, 67W nabíječka součástí. Dva kryty - odolný/TPU, nové Gorilla glass na zadní fotoaparáty. Úprava ceny: 7.500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2024 Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky