Markynin Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Dnes jsem měnil baterii na Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1AER a po výměně jsem spároval hodinky s aplikací a čas na displeji je správně ale ručičky ukazují o cca 3,5 hodin dopředu a nemůžu to nastavit. Nevím jestli jsem správně udělal to propojení obou pólů, mělo by to na to vliv? Děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praOtec Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Nastav si ručičky manuálně: Youtube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 7. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Moc díky, nastavil jsem t podle toho videa. Vůbec jsem nevěděl, že to takhle jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praOtec Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Jsem rád ,že to pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se