Diamondking Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Jelikož uvažuji o koupi nových hodinek, narazil jsem při hledání na toto. Vypadá to jako pilotky, ale jsou quartzové..znáte někdo tuto značku? Našel jsem jejich stránky, je to polský výrobce, ale nějaké parametry tam vůbec nejsou. Díky za rady či odpověď Stránky výrobce:Jordan Kerr
THX1138 Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 No já bych se polských hodinek dost bál, jestli je to jako polská čokoláda... Navíc ty stránky působí dost amatérsky. Pokud netrváš na quartzu, tak se hezký pilotky za rozumný peníz dají sehnat třeba zde: www.chronoshop.cz www.timefactors.com www.gnomonwatches.com www.milwatches.com
Diamondking Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Jj, to je jasné...jenom jsem chtěl vědět názor na tady tyhle..u nás je mají v jednom hodinářství, dneska se tam na ně jde mrknout kolega. Je mi jasné, že s Archimede a Steinhartama se to určitě srovnávat nedá. Už jenom ten strojek, luminiscence, sklíčko atrd... Jinak díky moc :)
lugerman Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Tak jsem se byl na ty hodinky mrknout a zkráceně řečeno, jsou to šmejdy . Podle mě nějaká levná čína, kterou tady tahá kdoví kdo. Na fotce vypadají ještě jakž takž. Jinak pouzdro slitina, dýnko nerez, luminiscence je pouze na minutové a hodinové ručce a to ještě o ničem. Viděl bych to tak na hodinu svícení (kdoví jestli). Sklíčko je skleněné, ale jestli je to minerál, tak to bych se hádal. Na zadním dýnku je nápis water resistant a japan movt. O tom jaká je to vodotěsnost tam není nic. Potom je tam ještě nálepka antialergic, čemuž nevěřím. Řemen je děs běs, nějaká umělotina co se tváří jako kůže. Cena na pultě 490 Kč mluví za vše. Nejvíc mě dostal prodavač, když se mi snažil nalít do hlavy, že v hodinkách je stejný strojek jako v mechanických Orientech a za 11 tisíc, co je tam měl na prodej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se