teg Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2024 Ahoj, mate tip na kuryra, ktery by dorucil hodinky v ramci EU a bylo to pojisteno na plnou hodnotu? Rekneme nizke statisice korun. Jde mi o pomer cena/vykon/slozitost. Posilal jsem zatim jen jednou na Ch24, ale tam mi tenkrat vygenerovali bezplatny stitek UPC. Diky.
petrrol Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2024 Ahoj posílal jsem to normálně přes https://www.poslisnadno.cz/chci-poslat-balik/zadani-rozmeru/ a pojišťoval externě. Vyšlo to na 1% z hodnoty. V případě zájmu dohledám odkaz na pojišťovnu.
teg Odesláno 10. listopadu 2024 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2024 Diky za tip, ale to mi prave moc jednoduchy neprijde. Posilat to pres jednu spolecnost a pojistovat jinde...
petrrol Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2024 Před hodinou, teg napsal: Diky za tip, ale to mi prave moc jednoduchy neprijde. Posilat to pres jednu spolecnost a pojistovat jinde... Ok tady máš odkaz na pojištění a samozřejmě to tam můžeš udělat komplet, ale asi to vyjde dráž než to oddělit. https://www.secursus.com/de-de/
petrrol Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2024 (upraveno) před 19 minutami, Harwey napsal: Jenom doplním ,že i když se vejdeš do limitu pojištění u PPL, DHL, DPD tak mají z přepravy vyloučeny hodinky, šperky a další cenné předměty. Proto musí být pojištění přes pojišťovnu která službu poskytuje. Stačí přečíst vyloučené předměty z přepravy u všeobecných podmínek. Upraveno 10. listopadu 2024 uživatelem petrrol
teg Odesláno 11. listopadu 2024 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2024 Aha, to je dobra informace. Nechtelo se mi prave slozite prochazet vsechny kuryry a podminky, ktere maji. Diky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se