Salamaster Odesláno 14. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2024 Nedávno představená novinka z produkce manufaktury Ball Roadmaster M Model A , disponující funkcí alarmu ( patentovaný AlarmMATIC systém), proto označení A. 41mm průměr, automat Caliber RRM7379 s GMT , safír, 100m WR Článek zde : https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/ball-watch-roadmaster-m-model-a-review
Honza123 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Obecně mi teda přijde kvalitou zpracování poměrem k ceně že Ball patří do vyššího nadprůměru, ale nějak mi nesedí tyhle číslice z těch tritiových tyček, jak tam jsou ty mezery, tak to na mě působí skoro až lacině, a to se mi jinak fakt většina modelů Ball líbí. Když mají tyčky jen jako indexy, tak mi to přijde o dost vkusnější.
ku.bela Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Myslím si, že to je o zvyk, přijde mi to takový jejich designový podpis. - Každopádně máte je někdo /viděl či slyšel jste je někdo naživo? Na YT nic moc není. Mě by se budíček v hodinkách líbil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se