Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno představená novinka z produkce manufaktury Ball Roadmaster M Model A , disponující funkcí alarmu ( patentovaný AlarmMATIC systém), proto označení A.

41mm průměr,  automat Caliber RRM7379 s GMT , safír, 100m WR

Článek zde : https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/ball-watch-roadmaster-m-model-a-review

Ball-Watch-Roadmaster-Model-A-flat-2_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Ball-Watch-Roadmaster-Model-A-lume-2_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Ball-Watch-Roadmaster-Model-A-reclining-2_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Ball-Watch-Roadmaster-Model-A-back-2_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

• po měsících...
Odesláno

Obecně mi teda přijde kvalitou zpracování poměrem k ceně že Ball patří do vyššího nadprůměru, ale nějak mi nesedí tyhle číslice z těch tritiových tyček, jak tam jsou ty mezery, tak to na mě působí skoro až lacině, a to se mi jinak fakt většina modelů Ball líbí. Když mají tyčky jen jako indexy, tak mi to přijde o dost vkusnější.

Odesláno

Myslím si, že to je o zvyk, přijde mi to takový jejich designový podpis.  - Každopádně máte je někdo /viděl či slyšel jste je někdo naživo? Na YT nic moc není. Mě by se budíček v hodinkách líbil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...