PavelSch Odesláno 24. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu Třeba se tu najde někdo, kdo by se chtěl vrátit do doby, kdy se ještě dělala poctivá, analogová auta a tak zkusím nabídnout svoji opečovávanou víkendovku. Auto není investiční kousek, který by byl v top původním stavu, ani pekáč na zimní radovánky. Základní info k autu E46 330i 5.st. manuál Imola Rot 2 M Paket 1 r.v. 2000 Nájezd 272 tisíc km Úpravy a nové díly Lamelový samosvor Stavitelny podvozek HSD Monopro Brzdy Hawk HP Plus vzadu (15 tisíc km) Brzdy APP RS vpředu (5 tisíc km) Silentbloky Strongflex Vzpěry v motorovém prostoru/kufru Stabilizátory z E46 M3 / E46 Cabrio Ukazatel teploty oleje Nová spojka Nové chladiče Nové svíčky Nové palivové čerpadlo Auto bylo kompletně vyvařeno, ošetřeno a je na něm nový celolak. Všechny úpravy a opravy jsou staré maximálně 15 tisíc km (srpen 2023). Další důležitou, a tou nejlepší částí BMW, je motor. Atmosférický R6 v kombinaci s manuální převodovkou naprosto fenomenální a je čistá radost jej využívat v plném rozsahu. Navíc díky úpravě od ECU garage je možné využívat větší spektrum otáček a auto lépe reaguje na sešlápnutí plynu. No a to nejlepší na tomhle konkrétním motoru je, že nežere olej a je po kompletní generálce a navíc má menší nájezd "než kastle". V rukách dobrého řidiče jde o skvěle vyvážené, funkční auto, které Vás odmění analogickým pocitem z jízdy a budete prohánět i novější a rychlejší auta. Auto je obuto na 17" kolech Michellin Pilot Sport 5 (najeto cca 10 tisíc km). Auto je po celou dobu používání v garáži, sníh nevidělo. K autu přidám ještě jednu sadu kol ve stejném designu, obuty na semislick Potenza, spíše na dojetí nebo školu driftu. Pokud by si někdo chtěl auto vylepšit, tak přihodím úplně nové, nerozbalené kroužky Angel eyes od bawodeal. Možná jsem na něco zapomněl, klidně mi pro více info napište zprávu. Cena pro chronomag je 245 tisíc . Více foto v inzerátu https://auto.bazos.cz/inzerat/194419035/bmw-e46-330i-manual.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 30. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Potřebuju místo v garáži na novyho mazlika, tak rovnou hodim cenu na 225 000 Kč. Auto je ve skvělém stavu a stejně jako dobře vypadá, tak i dobře jezdí a určitě udělá ještě hodně radosti za volantem. Já jsem šel japonskou cestou, takže proto prodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky