Argon Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2024 Bohuzel, vzhledem k situaci, kdy jsem skoncil dlouhodobe na nemocenske.... rozhodl jsem se nabidnout k prodeji sve dvoje Breitling. I kdyz me to vubec netesi.... Prodej - jsem ted nepojizdny, takze idealne osobni predani, nebo mozne doruceni.... 1) Breitling Headwind automatic - znamy model, povedeny, v krabici atd., velikost 43 mm, jsou kratce po celkovem, velkem servisu v Onyxu. Cena 65 tis. 2) Breitling Windrider Wings automatic. Velikost 39 mm, WR 100m, na gume. Jsou ze serie Windrider..... Cena 39 tis.
Argon Odesláno 5. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2024 Up, osobni predani stale idealnejsi volba
Argon Odesláno 24. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 Up, predani idealne stale osobne, ale uz pro me neni problem poslat kuryrem. Ten samozrejme v cene
Argon Odesláno 13. února Autor Nahlásit Odesláno 13. února Breitling Headwind 60 tis.a Breitling Windrider 35 tis.
Argon Odesláno 25. února Autor Nahlásit Odesláno 25. února K dispozici stale Breitling Headwind, po celkovem servisu. Super stav a ne moc casty model
Argon Odesláno 20. března Autor Nahlásit Odesláno 20. března Up - 58 tis vcetne dopravy. A pouze prodej, bez vymen. Diky
Doporučené příspěvky