watchboy Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Zdravím, mám tady jedny speciální Nike Air Force 1 burgundy. Jedná se o již vyprodaný model, kterému poměrně hezky roste cena. Boty jsou nové, jen vyzkoušené. Kdo chce netradiční Najky na ponošení anebo zajímavou formu drobné investice nechť se mi ozve velikost 44,5 Cena pro chronomag je fajnových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StK323f Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 30. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Omlouvám se, smazala se mi. Je to 3690 kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 8. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno sobota v 08:39 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:39 Up. Nejlevnější jsem na netu našel okolo 9000 kč, takže cena už je final Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky