janstuclik Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince (upraveno) Ahoj všichni, potřebuju cash jinde, tak prodávám své kytary. Některé jsem koupil před časem jako investici, na jiné jsem pravidelně hrál. Ceny nastavuju pro Chronomag níže, než na veřejné inzerci, při odběru více kytar jsem ochotný se ještě o ceně pobavit. Fotky jsou postupně podle seznamu níže. 1. Gibson Les Paul Classic Honey Burst 2019: 43 000,- (včetně originál pevného kufru) 2. Gibson Les Paul Traditional Heritage Cherry Sunburst 2010: 42 000,- (včetně originál měkkého kufru) 3. Gibson Les Paul Standard Faded Vintage Cherry Burst 2023: 48 000,- (včetně originálního pevného kufru) 4. Gibson Les Paul Standard Goldtop 2023: 50 000,- (včetně originálního pevného kufru) 5. Gibson Les Paul Standard Slash limited Anaconda Burst 2021: 71 000,- (včetně originálního pevného kufru) 6. Gibson SG Custom Bigsby 1975: 100 000,- (včetně originálního pevného kufru) 7. Gibson Hummingbird Original 2014 doplněný o snímač Seamour Duncan: 78 000,- (včetně originálního pevného kufru) 8. PRS Custom 22 Artist Package 2003: 82 000,- (včetně originálního pevného kufru) 9. Fender Eric Johnson Signature Thinline Stratocaster 2018 (Kytara po Jindrovi Polákovi z kapely Jelen): 47 000,- (včetně originálního pevného kufru) 10. Fender Jazz Bass 1978: 80 000,- (včetně originálního pevného kufru) Upraveno 2. prosince uživatelem janstuclik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 8. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince UP! Zatím jsou všechny doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 14. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Zkusíme nahoru zatím všechny doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 21. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince UP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno před 18 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami UP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky