jardab Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Zdravím prosím o jakékoliv info k těmto hodinkám děkuji
jardab Odesláno 13. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2009 uvítám hlavně info o výrobci ,na internetu sem nenašel vůbec nic.A zadalší se v hodinkách až tak nevyznám takže my můžete poradit zda jsou vojenské nebo co jsou zač.jinak mám je po dědovi ,ale odkud je měl on to už bohužel nezjistím.Předem děkuji
Ciferník Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Tady jsou jejich sestřičky (nebo sestřenky?) ve čtvercovém ocelovém pouzdru, které si navzdory horšímu číselníku občas vezmu na ruku. Taky jsem se snažil zjišťovat, ale nezjistil jsem nic. Řekl bych, že Metro byla prostě jedna z mnoha a mnoha předválečných švýcarských "montoven", které nakupovaly strojky ledaskde a vyráběly ledacos. K Tvému dotazu: já osobně bych si troufl ty Tvoje označit za "hodinky vojenského typu", ale určitě jsou tu zkušenější odborníci.
jardab Odesláno 4. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Tady jsou jejich sestřičky (nebo sestřenky?) ve čtvercovém ocelovém pouzdru, které si navzdory horšímu číselníku občas vezmu na ruku. Taky jsem se snažil zjišťovat, ale nezjistil jsem nic. Řekl bych, že Metro byla prostě jedna z mnoha a mnoha předválečných švýcarských "montoven", které nakupovaly strojky ledaskde a vyráběly ledacos. K Tvému dotazu: já osobně bych si troufl ty Tvoje označit za "hodinky vojenského typu", ale určitě jsou tu zkušenější odborníci. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se