thefallen Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Ahoj chtěl bych se zeptat zda někdo z místních členů nemá zkušenost s těmito hodinkami zeno Godat 1 Grande Date Winder - http://www.zenousa.com/php/zenoview1.php?m...amp;c=magellano. Docela se mi líbí ale uvažuji i o eposech 3390 http://www.epos.ch/collection/gents/emotion/3390.htm. Díky za názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shorty.boy Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 no osobní zkušenost bohužel s tímto modelem nemám. Mám jiný ZENA a musím řícz, že jsem opravdu spokojenej. Ty ZENA se mi líbí víc než ty EPOSy. Ale to je čistě můj názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Tak co? Jak jsi se nakonec rozhodl? Epos nebo Zeno? Osobně jsem více nakloněn Zenům....jsou větší. Sám mám Zeno "jen" 40 a musím říct, že dnes bych bral k obleku větší. Jinak než k obleku je skoro nenosím...a ty ostatní co mám jsou větší všechny. je to zvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecbr Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Osobne mam Zeno Dual Time. Jsou velmi elegantni a decentni. I kdyz druhy cas nikdy nepouzivam. Je velmi jednoducha zmena druheho casu-otocenim korunky v 2 pozici. Akorat nemaji safirove sklicko, a tak mam to akrilove trochu poskarabane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Měl jsem Zena 4 roky a šlapaly naprosto v pohodě, s tímhle modelem nemám zkušenost, ale je hezčí jak ty eposy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 V 11. 12. 2012 v 13:41, Fishi napsal: Měl jsem Zena 4 roky a šlapaly naprosto v pohodě, s tímhle modelem nemám zkušenost, ale je hezčí jak ty eposy.Mám Zena (oversize) a není s nimi jediný problém. Od hodinek s Unitasem bych ani nic jiného nečekal- není co řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 S těmito Zeny nemám zkušenost žádnou, ale mám Zeno Monochrono se strojkem Oris a maximální spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se