Přejít na obsah

Cyril

Členové_50
  • Příspěvky

    3 449
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    morava
  • Fanoušek značky
    rlx pam

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Cyril's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Nazdar bando! Díky všem za reakce. Byla to pro mě jedna z příležitostí, která se v životě ne vždy a ne každému hodinkářskému magorovi naskytne. Myslím že teď, když už mě Kuba tolik nepotřebuje (děsně nerad jezdím do Prahy), bude Chronoshop fungovat minimálně stejně tak dobře, jako doposud. Protože jsme zůstali dobrými přáteli, je pravděpodobné, že budu Chronoshopu užitečný (asi v segmentu leteckých hodinek) i v budocnu. Ale jak konkrétně, to asi ukáže až čas... Cyril.
  2. Dušičky...a Steinhart Nav B-Chrono Classic A-TYPE BLUE
  3. No já co si průběžně vybral, tak nakonec nikde na kouknutí a na prodej neměli. Pouze předražený sračky z marketů OBI a td (60-80k). Ve spezializovaných obchodech se te'd na zahradní techniku čeká měsíce. A to už nemluvím o tom, že jsem si chtěl něco vyzkoušet a pak se teprve rouzhodnout. Bez nároku! Bu'd ho objednejte, nebo na to zapomeňte! Dodáváme pouze těm, kteří si jej závazně objednali. Mě picne. . To se mi te'd stalo u Husqvarny. Rider za 80k. Takže zase nic...
  4. Nazdar bando. Máte už někdo nějakou zkušenost se zahradním riderem? Pořád jsem nic nekoupil a šrot v podobě Wisconsinu už naštěstí opustil dům. Chodit za malou Hondičkou se nám moc nechce. Te'd to roste jak blbý a tak to chci vyřešit. Díky za případný postřehy. Docela se mi líbí tenhle Cub Cadet LR2 NR76 ale nerad bych si naběhnul..
  5. Jsem dlouho nic nevyfotil...tak sem mrsknu páteční fotku. Dva veteráni...nevím jak starý Brajtle a deset let starej Lanďák.
  6. Sezóna nikdy nekončí, jen je občas potřeba doladit výstroj. Je ale pravda, že kapotovaný mašiny jsou v případě zimy docela výhodou. Na elektricky vyhřívaný rukojeti, sedadlo i některý části oblečení se zvyká rychle.
  7. Nově v Chronoshopu. Tritium, jsou lehoučký jak pírko, velikost na předpokládané aktivity je taky super a přitom stojí pár kaček! Budu je ještě pár dní testovat, ale už teď věřím, že obstojí.
  8. Nazdar parto...Díky tomu, že potřebuju sekat jen asi 1100 m2, nabývám dojmu, že mi stačí tzv. rider. Seču hodně mezi stromy a keříky a jak jsem koukal, tak ten rider je víc obratný, než můj starý Wisconsin, u kterého letos skoro pořád zlobil ten jeho dvouválcový Tecumseh. Máte nějaký tip na zahradní rider? Chtěl bych něco do 60k, záběr kolem metru. Když by uměl i sbírat co poseče, bylo by to super, ale netrvám na tom. Díky za nápady.
  9. Nenech si zkazit radost ...na normální ježdění, na který je tenhle stroj převážně určenej, je to podle mýho mínění víc než dost. Právě před chvílí jsem tu tvoji mašinu slyšel a vrčí pěkně. Tuning je myslím otázka vkusu každého soudruha. Třeba na kamarádově elektře 96 cui se 110 cui screaming eagle tak podepsal, že přes vymlácenej kompenzátor šla postupně do kytek ložiska primáru i převodoky. (70.000km) Už to opravil a zatím dobrý, ale pokud se často u podobných tuningů nevymění všechno až k zadnímu kolu, nějaký slabý místo to nakonec vždycky odnese. Pokud ten výkon fakt používáš...Osobně jsem po 20 letech šroubování BMW dost konzervativní a i po částečném rozšíření aktivit k HD, mě podobný úpravy připadaj trochu jako neúcta ke konstruktérům. Ale určitě jsou i sady, který fyziku zohlednňují a jsou přínosem. Na Crossbones jsem to taky otevřel a přepsal mapu, protože konkrétně tahle motorka má tak nešťastně vymyšlenou převodovku, že s tím výkonem se nedalo jet na 6. kvalt, pokud jsem nefrčel minimálně 80 km/h. Třeba 114 Road utlra mě nechá na šestku loudat i 65km/h. Objem prostě ničím nenahradíš....to je pravda odvěká, ale je potřeba k němu doladit i ten zbytek. V sobotu jsem dal tři kila na HD, dnes pár desítek pracovních km na GSA, po opravě brzd...
  10. Vážené dámy a pánové! Děkuji všem, kteří si najdou čas a zde na fóru, ale případně i jinde na webech, pochválí práci lidí z Chronoshopu. Pro nás všechny, jsou tato vyjádření velmi důležitá a povzbuzující! Právě a pouze jen díky Vaší přízni, která snad úplně neustane ani v těchto složitých dnech, kdy má díky Coroně většina lidí úplně jiné starosti než je nákup hodinek, snad Chronoshop přežije a nezmizí z mapy hodinářských firem. Tedy ještě jednou tisíceré díky za podporu....! Za Chronoshop Cyril...
  11. Ať v tý karanténě neumřete nudou, tak sem dám pár svých subj. doporučení. Outsider - i přes nějaké výtky nelituji času u obrazovky Dokonalá lež - Nám se to doma moc líbilo. Zpřítomnělí - Proimigrační "scifi" agitka, po třech dílech jsme to stopli Temný případ 3 řada V pohodě, dalo se to... Chvilky Takovej českej psycho underground, milý dílko. Kde je moje tělo? Animovaný psycho v duchu poslední doby - kdy opravdovej chudák/smolař nebývá bílej. Ale natočený je to moc pěkně a vydržel jsem do konce, i když jsem u toho trochu nadával. Dcera vlka Daughter off the Wolf 2019 - Odkaz nemám, ale děsná akční cipovina... Drahokam Vydržel jsem půl hodiny. Insomnie Pěkný Nouzový let Hovadina Terminátor - temný osud klasika, ale úrovně starších dílů to nedosahuje. TOGO Až na ten slalom na ledu ok. English-vinglish Doporučuji všem, kteří se alespoň pokusí přepnout na "indickou" mentalitu. Jinak to nepochopí...Za posledních pár let jsme podobných filmů videli monho a máme to rádi. Dangal To samé jako předchozí film...Dobrý...Podle skutečné události. Delhi Crime Indický krimi seriál podle skutečné události...Za mě dobrý. Joker Přemohl jsem se a dokoukal to. Za mě nic moc. Rocketman Uvěřitelný, za mě dobrý. Tenkrát v Hollywoodu Dlouhý, ale dobrý.
  12. Díky za upozornění na NOX. Dali jsme to za dva večery a i přesto, že to natočili frantíci nelituju času u obrazovky. (Y)
  13. O víkendu jsem je obě trochu provětral. Najeto přes kilopade. Moje staré kosti letos poprvé v jedné stopě.
  14. Beerte fešák! Ty i trike. A vůbec nejseš tlustej! Dnes bylo u nás i přes ten děsnej vítr krásně, tak jsem na letiště vyrazil na skútru. Ve stínu ještě trochu led, tak jsem si zapnul pásy radši.
×
×
  • Vytvořit...