Filip eM Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 (upraveno) Zdravím vás, Rád bych se Vás zeptal, v čem a nebo na čem máte uložené své hodinky, výstavní exempláře, ať už v pracovně, kanceláři či obývacím pokoji.. O hodinkovnici se teď nebavme, tu mám i s průhledným čelem. Ale co takový stojánek? Stojánků na hodinky jsem našel veliké množství, ale žádný hezký kus, který by měl zároveň nějaké ochranné / transparentní sklo. Máte nějaký tip? Když mi sem hodíte tip i foto, budu jen rád. Děkuji, Filip Upraveno 7. prosince 2024 uživatelem Filip eM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Ja je mam v různých trezorech a na různých místech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Toto urcite https://www.obsessedbywatches.com/products/robotoys-elliot-robot-ufo-watch-holder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se