Stelvio Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 Ahoj, v rámci předvánočního úklidu jsem narazil na svou kombinézu, kterou už nějaký pátek neoblíknu a kterou jsem měl všehovšudy na sobě 2x. Jedná se o koženou kombinézu Dainese vel. 46, kalhoty v bíločerné kombinaci, chrániče pod koleny na sucháč, a k tomu bundu v černé - přišlo mi to praktičtější, že černá se dá vzít i k jeanům na jakoukoliv motorku, zatímco ta bíločerná patří spíš k silnici. Bunda má vnitřní kapsu na páteřák a dá se samozřejmě zipem spojit s kalhotami. Cena 10K, převzetí možné v Praze a okolí, případně se dá domluvit i v okolí Jablonce/Liberce. Kurýrem s platbou předem na účet nebo Revolut +250,-Kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stelvio Odesláno 15. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 UP Rozumným nabídkám se nebráním, případně mám ke kombinéze i rukavice a boty Alpine Star nebo turisťáky, ve kterých se dá i skoro normálně chodit, vel. 43 - kdyby se někomu hodila kompletní výbava.
Stelvio Odesláno 22. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 Vánoční UP s Vánoční slevou 10%
Stelvio Odesláno 5. února 2025 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2025 UP - V pátek 7. 2. možno vyzkoušet na trase Praha - Jablonec a okolí - Liberec. Případně v neděli 9. 2. v okolí Loun...
Stelvio Odesláno 15. února 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2025 UP Ještě tomu dám chvíli a pak zkusím nabídnout i jinde (s odpovídající cílovkou).
Stelvio Odesláno 20. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2025 UP -10% stále platí Případně můžete nabídnout i nějakou výměnu.
Doporučené příspěvky