Stelvio Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 Ahoj, v rámci předvánočního úklidu jsem narazil na svou kombinézu, kterou už nějaký pátek neoblíknu a kterou jsem měl všehovšudy na sobě 2x. Jedná se o koženou kombinézu Dainese vel. 46, kalhoty v bíločerné kombinaci, chrániče pod koleny na sucháč, a k tomu bundu v černé - přišlo mi to praktičtější, že černá se dá vzít i k jeanům na jakoukoliv motorku, zatímco ta bíločerná patří spíš k silnici. Bunda má vnitřní kapsu na páteřák a dá se samozřejmě zipem spojit s kalhotami. Cena 10K, převzetí možné v Praze a okolí, případně se dá domluvit i v okolí Jablonce/Liberce. Kurýrem s platbou předem na účet nebo Revolut +250,-Kč.
Stelvio Odesláno 15. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 UP Rozumným nabídkám se nebráním, případně mám ke kombinéze i rukavice a boty Alpine Star nebo turisťáky, ve kterých se dá i skoro normálně chodit, vel. 43 - kdyby se někomu hodila kompletní výbava.
Stelvio Odesláno 22. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 Vánoční UP s Vánoční slevou 10%
Stelvio Odesláno 5. února Autor Nahlásit Odesláno 5. února UP - V pátek 7. 2. možno vyzkoušet na trase Praha - Jablonec a okolí - Liberec. Případně v neděli 9. 2. v okolí Loun...
Stelvio Odesláno 15. února Autor Nahlásit Odesláno 15. února UP Ještě tomu dám chvíli a pak zkusím nabídnout i jinde (s odpovídající cílovkou).
Doporučené příspěvky