Stelvio Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Ahoj, v rámci předvánočního úklidu jsem narazil na svou kombinézu, kterou už nějaký pátek neoblíknu a kterou jsem měl všehovšudy na sobě 2x. Jedná se o koženou kombinézu Dainese vel. 46, kalhoty v bíločerné kombinaci, chrániče pod koleny na sucháč, a k tomu bundu v černé - přišlo mi to praktičtější, že černá se dá vzít i k jeanům na jakoukoliv motorku, zatímco ta bíločerná patří spíš k silnici. Bunda má vnitřní kapsu na páteřák a dá se samozřejmě zipem spojit s kalhotami. Cena 10K, převzetí možné v Praze a okolí, případně se dá domluvit i v okolí Jablonce/Liberce. Kurýrem s platbou předem na účet nebo Revolut +250,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 15. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 UP Rozumným nabídkám se nebráním, případně mám ke kombinéze i rukavice a boty Alpine Star nebo turisťáky, ve kterých se dá i skoro normálně chodit, vel. 43 - kdyby se někomu hodila kompletní výbava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 22. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Vánoční UP s Vánoční slevou 10% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Rezervace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky