Přejít na obsah

Garmin Epix 2 PRO 51mm

Bushman

Doporučené příspěvky

Nabízím tyto chytré hodinky, koupené 30.8.2024 v Datartu, tedy česká distribuce, nainstalovaná topomapa TopoCzech V5. Byl to můj už několikátý pokus přejít na chytré hodinky, ale opět neúspěšný, stejně tahám furt Seiko.

Verze ocel, Gorilla sklo. 

Místo původního silikonu, který je oleštěný, jsou na originálním nylonovém řemenu pro Garmin Tactix, ten je asi 14 dní starý. Původní silikon přidám taky.

Nesportuju, takže jsem je tahal jen do kanceláře a na vycházky se psem. Nic na nich nevidím, ale jsou to nošené hodinky. Na sklíčku ani pod lupou nic.

Komplet balení.

Pouze prodej, do zahraničí neposílám. Osobní odběr možno v Českých Budějovicích, jinak Zásilkovna, kterou platím.

Cena: 12500,-

IMG_0943.jpeg

IMG_0944.jpeg

IMG_0945.jpeg

IMG_0949.jpeg

IMG_0951.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pro pořádek zmiňuji, že jsem při mytí silikonového řemenu (originál prodaný s hodinkami) zjistil, že jedna příčka mezi otvoru pro trn spony je prasklá - a to na straně, kam se trn vůbec nezasouvá. Není to vidět (proto jsem to našel až při očistě) a na funkci a pevnost řemenu to nemá vliv, ale případného zájemce na to upozorňuji.

K hodinkám je nový origo nylon z Tactix, jak je vidět na fotkách, takže silikon můžete klidně vyhodit.

Z důvodu uvedeného snižuji cenu na 12000,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Vytvořit...