Přejít na obsah

P: Longines Master Collection, Hamilton Jazzmaster

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Zdravím,

rozhodl jsem se pro prodej 2 kousků, které jsem letos pořídil a úplně jsem si na ně nezvykl.

#1: Longines Master Collection Ref.: L2.893.4.78.6.
Plánoval jsem si, jak je budu všude nosit a ve finále po dvou vyvenčeních a 2 vrypech na tahu se o ně jen bojím a nevynesu je za práh domu. Navíc mě čeká rekonstrukce baráku a stěhování jak doma, tak v práci a byl bych nerad aby přišly k další úhoně.
Kupovány byly během slevové akce v HB v Praze 13/09/24 a rád je nechám za podobnou cenu dalšímu majiteli, který se jich nebude bát tolik, jako já 🙂
Jak jsem zmínil, dva dílky mají každý po jednom vrypu. Jeden je vidět více, druhý méně. Na hodinky jsem byl extrémně opatrný a nemám nejmenší tušení jak se mi to povedlo.
Na fotce je vidět jen jeden, druhý je na dílku níž, ale na foťák se to blbě šteluje.
Jinak jsou hodinky v perfektním stavu s 5 náhradními dílky (v rámci mého 18cm zápěstí), ve full setu se všemi doklady, taškou a necelou 5ti letou mezinárodní zárukou.
Mohu k nim přidat nový netknutý černý Hirsch Duke L za 1 000,-

Cena za hodinky: 39 990,-

#2: Hamilton Jazzmaster Thinline H38541513
Hodinky jsem vysoutěžil na online aukci catawiki 25.6.24 a od té doby běží roční záruka přímo u daného prodejce (dostal jsem k nim i kartičku, samozřejmě nevyplněnou).
Hodinky jsou ve stavu nového kousku, nošené cca 5x (bohužel mezi námi nepřeskočila jiskra). Navíc jsem před měsícem a půl nechal měnit slabou baterii v Koscomu.

Cena 8 500,-

Hodinky poštou nezasílám, upřednostňuji osobní předání v Praze. Platba možná hotově a nebo přes QR.

Děkuji za prostor a přeji pěkný den :) 

Long 2.JPG

Long 4.JPG

Long 5.JPG

Long 6 hirsch-min.JPG

Upraveno uživatelem Brejk
Odesláno

Ještě fotky k Jazzmasterům :) 

Ham 1.JPG

Ham 2.JPG

Ham 3.JPG

• Brejk změnil název na P: Longines Master Collection, Hamilton Jazzmaster
Odesláno

Up,

Longinky - 39 900,- i s řemenem.

Hamilton - 8 000,-

Odesláno

Up 🙂

Odesláno

Oba kousky stále k dispozici, klidně bych uvítal i něco na výměnu :)

Odesláno

Up,

Longinky - 39 000,- i s řemenem.

Odesláno

Up 🙂

Odesláno

Up, poslední snížení.

Longinky - 38 500,- vč. řemenu (37,5k bez)

Hamilton - 7 800,-

Odesláno

Up, oba kousky stále k dispozici

Odesláno

Up

• po 2 týdnech...
Odesláno

Up

• po 3 týdnech...
Odesláno

Up

• po 2 týdnech...