brnakp Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Sháním náboje na novou akvizici, takže nabízím k prodeji i své další hodinky od IWC, a to konkrétně Aquatimer Automatic 2000, reference IW356801. Nejdříve pár technických parametrů. Průměr pouzdra je 44 mm a výška jenom 14,5mm, navíc díky krátkým nožkám směřujícím k zápěstí se nosí menší, než to vypadá na papírově. Vodotěsnost je naprosto zbytečných 2000 metrů!!! Ale když je v kanceláři hustá atmosféra, může se to třeba hodit . Hodinky pohání mechanický kalibr na bázi ETA 2892 upravený podle IWC specifikací s automatickým nátahem. Sklo je samozřejmě safírové s antireflexem, který dokáže měnit barvu ciferníku od modré po temně černou v závislosti na osvětlení a úhlu pohledu. A safírová je také luneta, je tak plně luminiscenční, ve tmě je to hotový kolotoč světel. Další super vychytávkou je quick release systém pro výměnu gumového řemínku a ocelového tahu, který jsem k hodinkám dokoupil. Bez jakýchkoli nástrojů během několika sekund vyměníte řemen za tah a máte úplně jiné hodinky. A kdyby někdo chtěl experimentovat, mám k hodinkám 2 starší gumové řemeny, ze kterých jde quick release železo demontovat a nechat si vybit třeba kožený řemen na míru… A jak je u IWC zvykem, ocelový tah dokážete zkrátit/prodloužit jenom s použitím dvou dřevěných párátek, ale to už je fakt jenom maličkost. Hodinky jsou v kompletním balení (krabice, všechny papíry). Hodinky jsou z 11/2011 a jsou ve výborném stavu – cca před 5 lety jsem je dal do lázní a nechal jsem vyměnit i sklíčko, protože mělo poškrábaný antireflex (to staré mám někde schované). Pouze na tahu jsou stopy od kancl divingu. Chod hodinek je perfektní, jdou cca 0,5-1s do plusu. Vodotěsnost jsem nechal testovat letos v létě, naprosto bez problémů. Hodinky nabízím za 110.000 Kč. Ideálně osobní předání Praha nebo Praha – východ, ale dokážu i poslat (poštovné na mě). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky