brnakp Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 Sháním náboje na novou akvizici, takže nabízím k prodeji i své další hodinky od IWC, a to konkrétně Aquatimer Automatic 2000, reference IW356801. Nejdříve pár technických parametrů. Průměr pouzdra je 44 mm a výška jenom 14,5mm, navíc díky krátkým nožkám směřujícím k zápěstí se nosí menší, než to vypadá na papírově. Vodotěsnost je naprosto zbytečných 2000 metrů!!! Ale když je v kanceláři hustá atmosféra, může se to třeba hodit . Hodinky pohání mechanický kalibr na bázi ETA 2892 upravený podle IWC specifikací s automatickým nátahem. Sklo je samozřejmě safírové s antireflexem, který dokáže měnit barvu ciferníku od modré po temně černou v závislosti na osvětlení a úhlu pohledu. A safírová je také luneta, je tak plně luminiscenční, ve tmě je to hotový kolotoč světel. Další super vychytávkou je quick release systém pro výměnu gumového řemínku a ocelového tahu, který jsem k hodinkám dokoupil. Bez jakýchkoli nástrojů během několika sekund vyměníte řemen za tah a máte úplně jiné hodinky. A kdyby někdo chtěl experimentovat, mám k hodinkám 2 starší gumové řemeny, ze kterých jde quick release železo demontovat a nechat si vybit třeba kožený řemen na míru… A jak je u IWC zvykem, ocelový tah dokážete zkrátit/prodloužit jenom s použitím dvou dřevěných párátek, ale to už je fakt jenom maličkost. Hodinky jsou v kompletním balení (krabice, všechny papíry). Hodinky jsou z 11/2011 a jsou ve výborném stavu – cca před 5 lety jsem je dal do lázní a nechal jsem vyměnit i sklíčko, protože mělo poškrábaný antireflex (to staré mám někde schované). Pouze na tahu jsou stopy od kancl divingu. Chod hodinek je perfektní, jdou cca 0,5-1s do plusu. Vodotěsnost jsem nechal testovat letos v létě, naprosto bez problémů. Hodinky nabízím za 110.000 Kč. Ideálně osobní předání Praha nebo Praha – východ, ale dokážu i poslat (poštovné na mě). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 28. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 106.000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 12. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Přidávám fotku celého kompletu, hodinky jsou na tahu, vpravo je aktuální kaučukový řemínek a vlevo jsou dva starší kaučuky, které se dají použít pro výrobu "custom" řemínku. Cena 103.000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 100.000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky