brnakp Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami V rámci redukce hodinkovnice nabízím k prodeji hodinky Formex Essence Leggera 41 Electric Blue. Nejdříve pár technických parametrů: Asi nejzajímavější je materiál pouzdra hodinek, kterým je extrémně lehký „carbon fibre composite“ vyvinutý in-house samotným Formexem, takže hodinky váží pouhých 40 gramů! Zatímco luneta a korunka jsou vyrobeny z keramiky, která je téměř 100% odolná proti poškrábání. Pouzdro hodinek je navíc proti otřesům chráněno patentovaným „case suspension“ systémem. Průměr pouzdra je 41 mm a výška jenom 11mm, lug-to-lug je pouhých 46,4mm, takže hodinky se vejdou na každé zápěstí. Vodotěsnost je naprosto dostatečných 100 metrů. Hodinky pohání mechanický kalibr Sellita SW200-1 s oficiálním COSC certifikátem! Sklo je samozřejmě safírové s antireflexem. A ciferník je také z „carbon fiber“ materiálu, který si Formex dělá in-house, v tomto případě je to nádherný modrý „sunray“ ciferník. Nemá cenu to popisovat, nejlépe je to vidět na fotkách. Indexy i ručičky pokrývá BGW9 Super LumiNova. Málem bych zapomněl na dýnko, které je také ze safírového skla. K hodinkám jsem koupil celkem 4 řemeny, všechny jsou quick release: Černý kožený s modrým prošíváním Černý nylonový Černý kaučukový Modrý nylonový A na všechny řemeny lze jednoduše nasadit překlápěcí sponu z carbon fibre materiálu, která má unikátní možnost nastavení délky o +/- 7mm Hodinky jsou v kompletním balení (krabice, všechny papíry). Kupoval jsem je přímo u Formexu v 1/23. Hodinky jsou ve výborném stavu – okem nevidím žádné stopy nošení a i chod hodinek je perfektní v rámci COSC certifikace. Přikládám fotky ze stránek Formexu, v případě zájmu nafotím aktuální fotky, ale fakt není co fotit. Bohužel hodinky nosím velmi málo. Hodinky jsem včetně všech řemenů koupil za 55.000 Kč. Aktuálně jsou hodinky na stránkách Formexu „sold out´“ a není vůbec jisté, kdy budou znovu k dispozici. Nabízím je za cenu 40.000 Kč. Ideálně osobní předání Praha nebo Praha – východ, ale dokážu i poslat (poštovné na mě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky