Viktor876 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Zdravím všechny Jsem fanoušek fóra a hodinek obecně, už měsíce sem chodím nakupovat, ale zatím jsem sem nepsal. Teď mám ale prosbu. Zemřel mi děda a mám po něm hodinky, které patřily už jeho otci. Nejsem je ale schopen identifikovat. Mohli by mi zdejší zkušení uživatelé poradit, pokud je to možné? Foto je přiložené. Nečekám, že jde o ztracený poklad. Ale výpočtem jsem došel k tomu, že jim bude za chvíli 100 let a přemýšlím, co s nimi dál. Myslím, že ještě cca 10 let zpět fungovaly. Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor876 Odesláno 30. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Omlouvám se, výše je napsáno "nakupovat", což není pravda, zatím jsem tu níc nenakoupil. Napsal jsem "nakukovat", mobil to změnil na nakupovat, bohužel jsem to přehlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Myslim, ze se jedna o dobovou skladacku/predelavku z kapesnich hodinek. Proto k nim nemuzes nic najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 No, hlavne by to myslim chtelo lepsi fotky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se