Hodinkymartin Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Obnovuji prodej neboť mám opět nějakou novou investiční vizi. Jedná se o Vámi určitě známé Rolex Daytona 116523 z roku 2000 serie P. Již novější model s Rolex strojem a rezervou nátahu 72hod. Hodinky jsou bez dokladů, koupené v Německu. Leží u mě v trezoru a nošené pouze výjimečně. Cenu stanovuji vzhledem k pěknému stavu na 369000,- Kč. Prosím neposílejte mě nesmyslné cenové nabídky a nebo nabídky na výměnu tipu vyměním za Seiko a podobné značky hodinek. Pokud výměna , tak pouze za Rolex s oboustranným doplatkem. Ale preferuji raději výměnu za peníze. Pokud bude vážný zájem, další fotky zašlu. Komunikace prostřednictvím SZ. Ukázka hodinek v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno před 10 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Rychlá akce!! Do zítřejší soboty 11.1. do 16hod. Cena 349.500,- Kč nebo 13.900 Euro. Dále potom opět cena stejná 369000,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky