laroaz Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Zdravím všechny, Už delší dobu zvažuju, že bych si pořídil nějaké starší Rolex Submariner 16610, potřebuju si to finálně ujasnit a byl bych rád i za další názory a pohledy. Jde mi hlavně o to, jakou variantu zvolit. Co byste preferovali Vy, případně proč? Líbí se mi oboje (cenově to je 230-280tis.) 1. Varianta s otvory na pouzdře s Tritiem (v hledáčku mám rok 1998) 2. Varianta bez otvoru s Luminova (rok 2005). Nastudováno to celkem mám, ale osobní zkušenosti těch, co je třeba mají nebo měli jsou nejlepší. Předem díky za Vaše reakce a postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Rok bych moc neřešil, spíše stav (neleštěné a neoťukané, nevytahaný tah) a papíry. Jinak můj oblíbený rok je 2001 - plný koncovky, lumi a díry v nožkách. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 6. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 39 minutami, dlubix napsal: Rok bych moc neřešil, spíše stav (neleštěné a neoťukané, nevytahaný tah) a papíry. Jinak můj oblíbený rok je 2001 - plný koncovky, lumi a díry v nožkách. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Mám to stejně jako dlubix, plné koncovky beru jako základ a nožky mám raději vrtané. Jen bych dodal pozor na originalitu, na trhu je spousta skládaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 6. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 1 hodinou, Dez123 napsal: Mám to stejně jako dlubix, plné koncovky beru jako základ a nožky mám raději vrtané. Jen bych dodal pozor na originalitu, na trhu je spousta skládaček. Díky, ty skládačky vím, že bývá problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky