Lukáš3 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna První den nového pracovního řádku je za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Tak jak jsem už psal ve druhé vlákně... Pokud nebudu brát v potaz ty "upravené" číňany, tak to začalo u Seiko 5. Nejdřív sklem. Po nějakém čase to pořád nebylo ono... Tak následoval ciferník a s ním ručky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Další jsem si tady fóru pořídil Suma s lehce do*ebaným sklem. Chvíli mi to nevadilo, ale v hlavě bylo skoro od začátku, že to časem vyměním. Takže eBay... Vypouklý safír s modrým AR. A byl jsem nadšený. Takže následovala luneta, která byla taky lehce odřená. Napřed modrá, ale to nebylo ono... Tak další. Černá a spokojenost s hodinkami byla na dlouho. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Výměna skla a lunety proběhla i na želvách. Jen sklo na Orentech. Vzal jsem vyšší, vždycky s nějakým AR... Vždy volím raději safír. Když už, tak ať to vydrží i nějaké to zacházení... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna No pak ještě výměna ruček. Tady na fóru koupené Seiko SPB105J1 s již MODnutými ručkami. Originál se mi, ale líbil víc, ručky byly součástí balení a tak jsem se pustil do rozborky, pro mě v tu dobu nejdražších hodinek. Ručky si sedly jak p*del na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Další krok už mohl být jedině celá stavba. Takže pár hodin na internetu a hledání něčeho, co by se mi líbilo a šlo zkombinovat. Nemohl jsem si vybrat. Ale myšlenka na černý hodinky. Tak jsem vzal více ciferníků i ruček a jedno univerzální pouzdro... První verze byla se sterile ciferníkem. A ta nakonec i vyhrála... Ale mezitím bylo pár pokusů, jako třeba ALA Expy... nebo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Další bylo něco na pohodu kam jsem přišel, tam se tomu někdo zasmál. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) Pokus o něco nenápadného... O něco vystředního... Upraveno 11. ledna uživatelem Lukáš3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) Následně po delší pauze, jsem měl jasno. Malý pouzdro, hodně vypouklý safír a skeleton... První varianta měla nádherný ručky a vypadalo to moc hezky, ale čas jsem nemohl přečíst ani já a to mám zrak ve 100% kondici Takže následovaly druhý ručky. No byl jsem v ten moment ovlivněn novým přírůstkem v hodinkovnici samozřejmě ... Ale tyhle Omega ručky jsou svým způsobem taky skeletonované, takže se mi to k tomu docela hodilo. Upraveno 11. ledna uživatelem Lukáš3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Tady jen něco málo z procesu... Zatím mám nějaký lis na skla. Už tedy druhou variantu, ta první stačila pouze na tenký skla. Jakmile jsem dělal ty pětky, kam jsem dával myslím 5mm tlustý safír, chtělo to něco lepšího. Nějaké ty podložky, nářadí na ručky, dýnka, holder na strojky, spoustu krabiček, pilníky atd... Žádné proti nářadí prozatím nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Už dloooouhou dobu slintám nad skvostem, jakým je Ulysse Nardin Classico Marana. Ale cenově je totálně mimo můj okruh a stejně se mi líbí spíš ten styl, než mít cizí ženu na hodinkách. Tak jsem na to šel trochu jinak. Upravil fotku manželky z dovolené, nechat potisknout ciferník a našel pouzdro s integrovanými indexy. Vypouklý safír a výška pouzdra 11mm je super. Ciferník byl ale ve výrobě a potom na cestě věčnost. Tak jsem prohledal domácí zásoby a zjistil, že mám doma zlatý cifr. Tak vznikla dočasná verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Následně dorazil ten objednaný ciferník. A je fajn, ale očekávání výsledku bylo trochu jiné. Budu to muset ještě nějak doladit... Prozatím spokojenost. Ale není to finále a manželce, té se to moc nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Jeden z posledních dvou projektů. Brutálně krásně a kvalitně zpracovaný pouzdro. Hodně tvaru, je docela složitý to vyfotit. Shora je luneta kulatá, po bocích má 12 hran. Boky pouzdra jsou kulaté i ostré, další tar na nožkách, které jsou sami o sobě zvláštně vyvedené. TOP pouzdro. 40mm, 11mm výška. první verze... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) Druhá verze... Upraveno 11. ledna uživatelem Lukáš3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Fotit moc neumím a ještě to dělám iPhonem ale to pouzdro je krásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Poslední včerejší počin... Zlatý pouzdro, šedý cifr se stříbrnými indexy. Tak jsem stejně tak zkombinoval i ručky. Vteřinovku jsem ucvakal a zapiloval... Šedý cifr, zlatá ručka, stříbrná ručka a zlatá "krytka" místo vteřinovky. Chtělo by to asi bílý datum, ale ten doma teď nemám... co na to říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Hezký, ale s tou manželkou se mi to líbilo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se