mlsoun1 Odesláno čtvrtek v 20:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:41 Ještě by to chtělo hodinky s nějakým krásným ciferníkem v barvě duhy
Lukáš3 Odesláno pátek v 15:09 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 15:09 před 18 hodinami, mlsoun1 napsal: Ještě by to chtělo hodinky s nějakým krásným ciferníkem v barvě duhy před 18 hodinami, mlsoun1 napsal: To vypadá hodně dobřeTen ciferník nemá chybu a nejenom ten.Vypadá to, jako by Seiko vydalo novou limitku... Všechno to k sobě hezký hraje bych řekl na tom tropicu je to letní pecka...! K tomu duhovému... Já ti nevím v dnešní době ¯\_(ツ)_/¯
Lukáš3 Odesláno pátek v 19:12 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 19:12 V 18. 6. 2025 v 13:01, FantasticFabio napsal: Přezuto na tmavší řemen….cítím se v tom lépěji A vypadá to dobře !!
Lukáš3 Odesláno před 21 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Něco pro místního člena... 40mm, integrovaný tah, 12mm tloušťka, krásný ciferník, který chytá světlo... Černý datový věnec a nesmí chybět zlata vteřinovka 1
FantasticFabio Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami V 6. 5. 2025 v 14:29, Lukáš3 napsal: I na kůži jim to brutálně sluší Co to je plís za řemen? Ta barva mě rozechvívá
Lukáš3 Odesláno před 20 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 20 hodinami před 3 minutami, FantasticFabio napsal: Co to je plís za řemen? Ta barva mě rozechvívá Nepotěší tě už ho ten výrobce nenabízí... Zkusím mu napsat a kdyžtak ti pošlu odkaz 1
FantasticFabio Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami Prosba, máš nějaké rodinné foto tvých skládaček?
Lukáš3 Odesláno před 18 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 18 hodinami (upraveno) To nemám většina už v rodině není Upraveno před 18 hodinami uživatelem Lukáš3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se