nazdarhodiny Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Ahoj, objevilo se tu něco, co bych si rád pořídil a už opravdu musím nejdřív uvolnit místo v hodinkovnici. Zkusil bych nabídnout své DS8-ky. Kupoval jsem si je jako záložní univerzály. Na tahu jdou k tričku, na řemenu neudělají ostudu ani k obleku, s meshem zvládnou imho cokoliv. Hodinky to jsou neobyčejně obyčejné. Pouzdro nízké (8.7mm), kulaté, ukazují jen datum a čas. Nic jiného neumí. Ale co umí, dělají skvěle, vteřinovka skáče po indexech a čas ukazují přesně (COSC certifikace). Maji EoL (ETA F07.412 Precidrive), takže se včas dovíte, že končí baterka. Rozměrem nejsou ani malé, ani velké 40mm a díky nízké výšce (8.7mm) se vejdou i pod úzkou košili. Ciferník s tmavě modrým sunburstem umí kouzla, ze spodu krásná hlubokoražená želvička. Lumi je jen na ručičkách a za mě by mohla být i výraznější, ale pořád to ujde. Vice detailů na https://www.chronoshop.cz/certina-c0334511104100?gQT=2 Kupované v červnu 2021 za cca 14t, kdy jsem odeslal většinu svých mechanik na údržbu. Než se mi postupně vrátily, tak jsem je nepřetržitě nosil a byla to celkem zábava. Vlásečnice se na nich najdou, ale rámeček je tak úzký, že pomalu není kde vlásečnice nadělat. Tah nese stopy po kancl-divingu. Safír je naprosto bez chyby, nožičky nesou stopy častých změn řemenů. Zkrátka všechno to, co se vám na hodinkách během slušného nošení udělá. Žádné záseky ani vrypy. Baterka vyměněná v červnu 2023. Loni strávily na ruce necelý den. K hodinkám jsem si pořídil origo certina mesh (za necelé 4t), hnědou a černou koňskou kůži (https://hodinar-frydl.sluzby.cz/cavallo-eulux-cerna-s-20-18-mm-eulit) a šedého žraloka (https://hodinar-frydl.sluzby.cz/hai-seda-s-20-18-mm-barington). Na černé kůži ležely hlavně v hodinkovnici, na žralokovi byly párkrát na procházce. Na hnědé kůži jsem je nosil nejčastěji a je to na ní znát, takže ji nenabízím, ale pokud by někdo měl zájem, určitě se domluvíme. Všechny dokoupené řemeny i mesh jsou na rychlostěžejky. K oběma tahům dodám náhradní dílky, nyní zkráceno na moji ruku cca 17.5cm. Mesh i řemeny můžu klidně použít k jiným hodinkám, proto bych nabídnul balíčky (v případě zájmu, sestavím podle přání kupujícího): Základní baleni - box, karta, COSC certifikát, hodinky na origo tahu za 9.900,- Základní balení + Certina mesh za 12.500,- Základní balení + Certina mesh + černý horween + šedý žralok 13.900,- Výměnám se úplně nebráním, ale teď mám zálusk na "ty jedny". Rozhodně když výměny, tak s mým výraznějším doplatkem.
nazdarhodiny Odesláno 17. ledna Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna male doplneni: - baterka menena u Dusaka, vcetne kontroly tesnosti, ale doklad uz jsem nedohledal - box je v perfektnim stavu - nikde se nic neloupe a neni ozvejkany nasel jsem v telefonu starsi fotku na hnedem horweenu - hodinkam toho slusi, ale vic - s menenim remenu a tahu se tady da docela vyhrat Moje nejdelsi mereni presnosti trvalo cca 3 mesice, kdy jsem je nechal bezet v supliku a sly okometricky cca 1s do plusu, takze v ramci certifikace. hodinky na ktere mam zalusk se zatim neprodali, tak popojedem (zasilkovna na me) Základní baleni - box, karta, COSC certifikát, hodinky na origo tahu za 9.800,- Základní balení + Certina mesh za 12.290,- Základní balení + Certina mesh + černý horween + šedý žralok 13.590,-
nazdarhodiny Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna up na superpresny quartz varianta 1) pouze Základní baleni = box, karta, COSC certifikát, hodinky na origo tahu za 9.700,- varianta 2) Základní balení + original Certina mesh celkem za 11.900,-
nazdarhodiny Odesláno 13. února Autor Nahlásit Odesláno 13. února varianta 1) pouze Základní baleni = box, karta, COSC certifikát, hodinky na origo tahu za 9.500,- varianta 2) Základní balení + original Certina mesh celkem za 11.500,-
nazdarhodiny Odesláno 14. února Autor Nahlásit Odesláno 14. února Omlouvam se za predcasny up, ale mesh je pryc. Takze nyni jsou hodinky dostupne pouze s referencnim tahem. Baleni komplet.
nazdarhodiny Odesláno 20. února Autor Nahlásit Odesláno 20. února Prezul jsem je na referencni tah a na nem budou cekat na noveho majitele. Popojedem na 9.300,- za svycarske chronometry
nazdarhodiny Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) cekaji v domecku na noveho pana. Pokud mate nejaky napad, dejte vedet. Upraveno 27. února uživatelem nazdarhodiny
nazdarhodiny Odesláno 12. března Autor Nahlásit Odesláno 12. března Pridavam detailni foto origo tahu, se kterym je dostanete, ale slusi jim toho vic (rejnok na foto neni soucasti nabidky). Nabidky slusne i neslusne do SZ. 1
nazdarhodiny Odesláno 20. března Autor Nahlásit Odesláno 20. března 8.990 za hodinky na referencnim tahu, box, karty zkratka komplet baleni
nazdarhodiny Odesláno 28. března Autor Nahlásit Odesláno 28. března Baterkova jistota (ETA s COSC), modry sunburst, pohodlny tah, 100m WR, ..
nazdarhodiny Odesláno 4. dubna Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna superpresny, vodotesny modraky na leto 8.880,- doprava v cene, smlouvani povoleno
nazdarhodiny Odesláno pátek v 13:40 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 13:40 Moje chut a potreba zas neco noveho koupit prudce roste Docasna akce - prihodim zdarma RIOS vodeodolny remen (nasazeny jen parkrat).
Doporučené příspěvky