Davidofs.cz Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Ahoj, nabídl bych k výměně tyhle krásky ref. M79360N-0001. Jsem s nimi maximálně spokojený, ale nudím se a tak bych zkusil něco nového. Před tím, než bych je dal do prodeje zkusím štěstí s výměnou. Mám kompletní set se vším, zájemci nafotím. Hodinky jsou v top stavu, na sponě jsou nějaké drobné známky užívání. U Bechyněho nyní stojí 147.000,-Kč. Můj set je z roku 2022. Hodinky nebudu dále popisovat, jelikož všichni dobře znají. Jediné, co bych vypíchnul je to, že jde o průměr pouzdra 41mm a velikostně jsou na tom úplně stejně jako jiné ne-chrono modely BB, což z nich dělá nejpohodlnější chronografy (tedy, abych byl přesný nastejno s Moonwatch ), které jsem kdy nosil. Kdo nechce utrácet za Daytony, tady bych viděl cestu Co bych za ně chtěl zkusit? Vždycky jsem chtěl vyzkoušet nějaké Pamy s uchem, nebo Cartier Santos. Líbí se mi ale i jiné modely od Omega, Breitling, Zenith. Vše ale full sety, min. od roku 2020 a s průměrem 39-42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno čtvrtek v 09:19 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:19 děkuji za návrhy, ale ještě to není ono, nikdo se nechce zbavit Santosů, nebo Pamů? Omega, Breitling, Zenith jsou také vítané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky