Monkey Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Rolex Explorer II pro mě byly vždy srdcovou záležitostí a současnou referenci 226570 považuji za to „nejtoolovější“ co Rolex aktuálně nabízí. Co tím mám přesně na mysli ? Tak třeba to, že na rozdíl od všech ostatních sportovních Rolexek mají broušenou ocelovou lunetu. Nehrozí tedy její roztříštění při rychlém střetu s něčím špičatým a její brus zároveň odpouští každodenní vlásečnice, které majitelé Explorerů s lesklou lunetou dobře znají. Osobně je pro mě její matnost i přínosem vizuálním. „Toolový“ charakter hodinek netvoří jen luneta, broušený tah, oyster case s crown guards, ale i ručky a indexy. Ty jsou z bílého zlata a jsou naprosto fantasticky čitelné. V porovnání s předchozí generací (ref. 216570), kdy byly ručky částečně začerněné a odkazovaly tak na původní referenci 1655, se podle mě jedná o posun správným směrem. Ručky jsou lépe viditelné a zároveň je na nich více luminescenčního materiálu. Díky tomu u nich za tmy můžete číst Když už jsme u těch ruček, tak je nutné zmínit i tu oranžovou GMT, která je pro tento model typická a přináší možnost sledování času v dalším časovém pásmu. Zároveň celé hodinky, spolu s oranžovým nápisem Explorer II, hezky oživuje. Pokud hledáte spolehlivého společníka na (každodenní) dobrodružství, který něco vydrží, mohou být tyhle dvojkové Expy přesně to pravé. Tyhle konkrétní, z června 2021 (a tedy ještě téměř rok a půl v záruce) s kompletním balením, tahem v plné délce a navíc se zánovním RubberB jsou za 224 999,- Možné je pouze osobní předání na Mělníku. Více fotek, v případě zájmu, rád zašlu. Majiteli fóra děkuji za možnost inzerce. Upraveno 13. ledna uživatelem Monkey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 18. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna UP s novou cenou 219 999,- Možná je i výměna, v režimu kus za kus + Váš doplatek, za něco zajímavého s velikostí max 40mm. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Stále aktuální prodej i výměna. Zájem bych měl i o nové Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notam Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Dobrý den, mohl by jste mi poslat více fotek na email ? Notam@me.com , jsem z Kladna, na Mělník kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Prodej i výměna jsou stále aktuální. Do výměny upřednostňuji nové Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 4. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno středa v 08:31 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:31 UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky