Přejít na obsah

Monkey

Členové_50
  • Příspěvky

    187
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

7 648 zobrazení profilu

Monkey's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Mimochodem jsem zvědavý jestli "náhodou" letos Rolex nepředstaví GMTčka s bílým číselníkem... Uvidíme
  2. Za mě každopádně krása. Alaska Project a nebo Snoopy jsou pro mě nereálné a tyhle by teoreticky dostupné být mohly. Uvidíme jaká bude praxe...
  3. Jsou i na bazosi https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180191027/rolex-lady-datejust-26-mm-zlato-ocel.php ale není na fotografii výše model s engine turned lunetou ?
  4. Monkey

    Rolex a servis

    Existenci údajných potíží nových strojků se snažili přijít na kloub jak na WUS (kde se shádali tak, že to vlákno nakonec promazali a zamkli) tak na rolexforums (tady je třeba jedno z mnoha vláken https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=786299 ).Tam se k tomu vyjadřoval i jeden ze členů, certifikovaný Rolex hodinář. Ten psal, že nové strojky problémy mají, ale jen ty s komplikacemi (datum, GMT). Pokud se nepletu tak dochází k předčasnému vysychání maziva v části strojku, což vede k dramatickému zpožďování hodinek. Rolex zatím reklamace řeší jen paliativně a to mazáním problémové oblasti a jakmile přijde s řešením, mohl by postižné díly měnit v rámci servisu "zdarma". Alespoň tak se prý stavěl k podobným problémům v minulosti.
  5. UP. Prosím jen o nabídky hodinek v top stavu.
  6. Velmi vstřícné a solidní jednání. Rozhodně doporučuji.
  7. Update. Poptávka stále platí. Abych všem zúčastněným ušetřil čas, má cenová představa je max. 350k. Za nabídky předem díky.
  8. UP, poptávku rozšiřuji i o 116710LN
  9. Koupím Rolex GMT Master II s černo modrou lunetou. Zájem mám o variantu na jubilee i na oystru. Jen full set a jen dobrý stav. Za nabídky do SZ předem díky.
  10. Korunku dost pomůže zvýraznit nasvícení sklíčka na 12ce.
×
×
  • Vytvořit...