Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jenom pro doplnění:

Německá ponorková ocel, černá PVD úprava na TEGIMENT, Safírové oboustranný antireflex, 100 ATM.

Baví mě čím dál tím vic, ten cifr je famozní, horší je to s černěnou lumi, ta svítí...a hned zas nesvítí, ale s tím jsem počítal:D 

• Haha 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
před 31 minutami, Lukk napsal:

Moc pěkné! Co to přesně znamená ta ponorková ocel?

Ty se laskavě uklidni. Chapu, ze asi honis příspěveky, ale jestli tě zajímají hodinky, tak si aspoň něco přečti.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Lukk napsal:

Pokud jde o nějaké uklidnění, tak nápodobně. Nedělám tu nic špatného, píšu k věci a na fóru jsem už spoustu let.

To jo, to jsi. Ale četl jsi své "chytré" komentáře kterými jsi právě zaspamoval vlakno pochlubte se novými přírůstky? 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Zaspamoval? Že jsem si prošel vlákno s novými přísrustky a pár lidem jsem tam pochválil výběr. To snad nemyslíš vážně? Není to tvoje pruzení zbytečné?

Upraveno uživatelem Lukk
Odkaz ke komentáři

👍

Jinak gratulace k parádním a nutno říci nevšedním kouskům. Jen si nemyslím, že je problém v černené lumi. Všechny Sinny sviti na hovno. To jediné mě na mych u50 štve.. At dělají radost. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, Lukk napsal:

Zaspamoval? Že jsem si prošel vlákno s novými přísrustky a pár lidem jsem tam pochválil výběr. To snad nemyslíš vážně? Není to tvoje pruzení zbytečné?

K tomu slouží právě ty laiky, aby tady nebyly příspěvky typu "wow, nádhera", ap.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...