Hammer Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Tak jsem si k novému roku udělal taky radost 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Tak jenom pro doplnění: Německá ponorková ocel, černá PVD úprava na TEGIMENT, Safírové oboustranný antireflex, 100 ATM. Baví mě čím dál tím vic, ten cifr je famozní, horší je to s černěnou lumi, ta svítí...a hned zas nesvítí, ale s tím jsem počítal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Moc pěkné! Co to přesně znamená ta ponorková ocel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 31 minutami, Lukk napsal: Moc pěkné! Co to přesně znamená ta ponorková ocel? Ty se laskavě uklidni. Chapu, ze asi honis příspěveky, ale jestli tě zajímají hodinky, tak si aspoň něco přečti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Pokud jde o nějaké uklidnění, tak nápodobně. Nedělám tu nic špatného, píšu k věci a na fóru jsem už spoustu let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 1 minutou, Lukk napsal: Pokud jde o nějaké uklidnění, tak nápodobně. Nedělám tu nic špatného, píšu k věci a na fóru jsem už spoustu let. To jo, to jsi. Ale četl jsi své "chytré" komentáře kterými jsi právě zaspamoval vlakno pochlubte se novými přírůstky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) Zaspamoval? Že jsem si prošel vlákno s novými přísrustky a pár lidem jsem tam pochválil výběr. To snad nemyslíš vážně? Není to tvoje pruzení zbytečné? Upraveno 26. ledna uživatelem Lukk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Jinak gratulace k parádním a nutno říci nevšedním kouskům. Jen si nemyslím, že je problém v černené lumi. Všechny Sinny sviti na hovno. To jediné mě na mych u50 štve.. At dělají radost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 47 minutami, Lukk napsal: Zaspamoval? Že jsem si prošel vlákno s novými přísrustky a pár lidem jsem tam pochválil výběr. To snad nemyslíš vážně? Není to tvoje pruzení zbytečné? K tomu slouží právě ty laiky, aby tady nebyly příspěvky typu "wow, nádhera", ap. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TML55 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února On 1/13/2025 at 3:02 PM, Hammer said: Tak jsem si k novému roku udělal taky radost Oof , nové ciferníky jsou opravdu krásné! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se