Bukoowsky Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Nabízím k prodeji tento flakon, kupovaný mid 2024. Je to 100ml, odstříknuto z něj bylo max 3-4x po jednom střiku, tedy obsahově bych řekl 98%. Důvod prodeje - KFL mě bezcitně a surově radikalizoval, obyčejná příjemná univerzální vůně pro jakékoliv období už mi přijde málo, začínám se profilovat do větších bizarností Cena: s ohledem na průzkum trhu a téměř full stav bych řekl, že 4000 Kč je fér Případně jsem ochoten vyměnit za Falcon Leather z té samé stáje, který chci pořídit předání Praha či Zásilkovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 3700 Kč...don't by shy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno pátek v 19:29 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:29 3500 Kč - za méně to prodávat nebudu Flakon je plný a vůně skvělá - že jsem retard, musím mít vůní dvacet a na tuhle zrovna teď není nálada, to nejsou argumenty - její čas zase přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky