Přejít na obsah

P:Bulova Curv Progressive Sport Chronograph 96A205

VlastaMikel

Doporučené příspěvky

Zdravím 

Nabídnu k prodeji tento neokoukaný kousek . Jak napovídá název jedná se o prohnuté pouzdro a strojek je první zahnutý chronograf na světě . Zároveň je velmi přesný ,frekvence je 262kHz. Tento UHF strojek nabízí odchylku okolo 10 sekund za rok což je v této cenově kategorii celkem bezkonkurenční .  Celkově moc příjemné hodinky na ovládání a nastavování. Mě například potěšila možnost synchronizace chronografu a také to , že při vytažení korunky vteřinovka automaticky skočí na 12 . Prostě uživatelsky velmi příjemné ,jednoduché ovládání a při změněně na letní čas nebudete muset hledat návod :D .

Díky tvaru pouzdra se nosí jako mnohem menší hodinky a jsou velmi pohodlné. Microregulace náramku je řešena půldílky. Stav je velmi pěkný , bez nějakých záseků apod , na náramku jsou klasicky vlásečnice , sklo čisté . Balení kompletní , vč. všech dílků náramku a papírů. Hodinky jsem koupil zde na chronomagu v listopadu .
Na chrono24 jsem nejlevnější objevil v USA za 16, v ČR jsou aktuálně v akci nové za 20, já si představuji 12000,-Kč . 
Případně je možná výměna za něco jako garmin foreruner 965. 

Děkuji za možnost inzerce . 

IMG_4572.jpeg

IMG_4772.jpeg

IMG_4795.jpeg

IMG_4927.jpeg

IMG_4931.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doplňující foto 

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Vytvořit...