VlastaMikel Odesláno středa v 13:27 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:27 Zdravím Pustím své prim sport dvojky . Koupené zde na fóru. Nejsem na Prim odborník , ale bylo mi řečeno , že všechny díly jsou originální. Chodí jak mají , na plástovém skle nějaká vlásečnice je , ale údajně se dá snadno odstranit. Luminiscence svítí a asi není třeba hodinky představovat . Co stojí za zmínku je pouzdro v pěkném stavu , což je u Primek celkem vzácnost . K hodinkám je nerez tah , který jsem dokupoval a je zkrácený na ruku 18cm (náhradní dílky jsou součástí ), plus černý gumový náramek viz. foto . Nechám za cenu jak jsem pořídil , tedy 5000,-Kč . Děkuji za možnost inzerce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno středa v 13:28 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:28 Doplňující foto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno středa v 13:28 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:28 Doplňující foto Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky